ΑΛΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΖΙΓΓΕΡ, ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή ο αποδυτηριάκιας το Απήλιον δεν μπορεί προς το παρόν να καλύψει τις απαιτήσεις της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σαιζόν. Ο Αλαφούζος, μετά απ’ όλα όσα έχουν συμβεί, έτρεξε στον Τζίγγερ κι όχι στον Γιώργο Βαρδινογιάννη, για να πάρει μια παράτα για την Παιανία.

Κανένα πρόβλημα από την πλευρά μου, είπε ο Ιωάννης, στον έτερο Ιωάννη. Μόνον που πρέπει να ρωτήσουμε και τον καπετάνιο. Αυτό δεν το άκουσε καλά ο χορηγός του σκαϋ. Όσο κι αν δεν του άρεσε η αναμενόμενη στάση του Γιώργου Βαρδινογιάννη, καταλάβαινε ότι ήταν δικαιολογημένη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν βάζει τη γλώσσα μέσα. Ό,τι έχει να πει το ξεφουρνίζει. Και ο Αλαφούζος, άλλωστε, γνωρίζει ότι ο καπετάνιος τον θεωρεί ηθικό αυτουργό κάποιων βαρειών λόγων των οργανωμένων στις ανακοινώσεις τους σε βάρος των Βαρδινογιάννηδων.

Τέλος πάντων, ο θείος του Τζίγγερ το ξέκοψε, ήταν αρνητικός και ότι παραμύθι φούρναρης η Παιανία θα κλείσει τέλος Ιουνίου. Η κουβέντα αυτή βγήκε στον αέρα, δημοσιεύθηκε και από τον κύκλο του Τζίγγερ έπεσε το εξής σχόλιο:
«Ο Αλαφούζος «έδωσε» την είδηση, για να εκθέσει τον Γιάννη. Ό,τι δεν είναι πράγματι ο διάδοχος της οικογένειας, ότι ακόμα τον επηρεάζει ο πατέρας του Βαρδής και τον κρατά στο χέρι ο μπάρμπας του ο Γιώργος».

Τι λέει ο αποδυτηριάκιας. Το λέω με χαμόγελο ψιλοσπαστό. Γίνεται παιχνίδι. Σε ταμάς;