ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τίτλος πρωτοσέλιδος στην εφημερίδα που πουλάει παναθηναϊκή τρέλλα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αυτό το εφιαλτικό για κάθε σώφρωνα βάζελο σύνθημα το είδα με μεγάλα γράμματα, λόγω του 3-0 της Παναθηναϊκάρας στο Ολυμπιακάκι.

"Εφιαλτικό γιατί, ρε αποδυτηριάκια. Είσαι νέος και δεν ξέρεις. Πιθανόν να μην είσαι τζογαδόρος και γι’ αυτό όχι προληπτικός.

Τι εννοείς, αποδυτηριάκια; Ασφαλώς θα σου πω. Δεν θα σ’ αφήσω νηστικό. Να σου ανοίξω την όρεξη και να μη σου βάλω στο στόμα τη μπουκιά σκέτο δηλητήριο.

Το 1996 ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Βαρδινογιάννη παίρνει το πρωτάθλημα και τη βραδυά της γιορτής καπετάνιος και παίκτες ξεσάλωσαν στα μπουζούκια. Μπουκάρουν στο μπουζουκομάγαζο ορδές βάζελων και σ’ εκείνη την πανηγυρική, όμως και τόσο μοιραία νύχτα, για πρώτη φορά ακούστηκε το σύνθημα "Ποτέ Ξανά, Πρωτάθλημα στον Πειραιά".

Έπρεπε να περάσουν 8 χρόνια κι ένα σερί 7 καταραμένων και διαολοσταλμένων πρωταθλημάτων του Κόκκαλη, για να το ξαναπάρει ο Παναθηναϊκός, επί Τζίγγερ.

Δεν ξέρεις πόσοι παναθηναϊκοί το έλεγαν. Μας έφαγε τούτο το αξόρκιστο σύνθημα. Ποτέ Ξανά, Πρωτάθλημα στον Πειραιά. Όλα τα φαρμάκια του κόσμου στο στόμα εκείνου του βάζελου που πρώτος το φώναξε.