ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ CAS

 

Για να προσφύγει στο CAS, στο κωρτ αρμπιτράζ σπορτίβο, στο διεθνές δικαστήριο αθλητικών διαιτησιών, που εδρεύει στη Λωζάνη, με το καλημέρα μία ΠΑΕ θέλει 72.500 ελβετικά φράγκα. Πρώτα σκας το πακέτο και μετά ανοίγει η πόρτα στον προθάλαμο.

Αυτός που θα αναλάβει την ΠΑΕ να την υπερασπίσει χρειάζεται να γνωρίζει τουλάχιστον δυο-τρεις γλώσσες. Διότι τα μέλη του δικαστηρίου, πέντε στον αριθμό, δεν είναι όλοι Σουηδοί ή, Ιταλοί.

Μη γίνει όπως την άλλη φορά με τον Παναθηναϊκό, που ήταν χαμένος από χέρι, διότι είχε πάει στη Λωζάνη ο Στράτος. Καλό παιδί, όμως όπως είχαν πει το παλληκάρι χάθηκε στη μετάφραση.

Πέρα απ'αυτά είναι και κάποια άλλα “μικροέξοδα”. Μιλάμε ότι κάποια μέλη του CAS είναι σκέτα κοράκια και σε κυττάνε στα μάτια πονηρά. Όποιος ρωτήσει τον Κύπριο Γεωργιάδη, που δικάζει κι αυτός στο CAS, θα σου πει ποιοι τα παίρνουν.

Είναι και τα καφέ, και τα ρεστωράν με τις σαμπάνιες, που ο Βασίλης Κωνσταντίνου αν πάει στην Ελβετία θα πρέπει να κερνάει. Λέω για τον Βασίλη, που ξέρει πορτουγκέζικα και μπορεί να συννενοηθεί με τον δόκτορα Εδουάρδο Λάμας, τον άλλον από τη Μπέλα Ρούσια και έχει ήδη ειδικευθεί στις μηνύσεις στον Γιάχο που δεν έδωσε το χέρι του Μανιάτη στον τελικό και στον λάισμαν που δεν άφησε τον Σισοκώ να σκοράρει με Πλατανιά.