ΟΥΤΕ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΑΦΟΥ

 

Μνημείο η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη σφαλιάρα που έφαγε απο την ΟΥΕΦΑ. Αιτία, λέει, ήταν ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.

Θέμα πρώτο. Είναι μαλάκες στην ΟΥΕΦΑ και δεν είδανε το φάκελλο, γιατί είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ; Και άμα της είχανε τέτοια εμπιστοσύνη γιατί στείλανε το “Ερευνητικό Σώμα” να μπουκάρει για να βγάλει άκρη στην υπόθεση;

Θέμα δεύτερο. Η ΕΠΟ δεν έδωσε άδεια στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννενα σε δεύτερο βαθμό; Οπότε, τι λέει η ανακοίνωση. Ότι η σωστή απόφαση ήταν η δεύτερη και η πρώτη, του Δημητρίου, μαϊμού, αλλά η ΕΠΟ μετανόησε και όταν την κάλεσε η ΟΥΕΦΑ υποστήριξε την απόφαση του Δημητρίου;

Τι λέει ο αποδυτηριάκιας; Ο Αλαφούζος τα έκανε χειρότερα απο εκείνο τον γκαφατζή τον μίστερ Μπιν. Πήγε να φάει τη θέση του ΠΑΣ στην Ευρώπη, έβγαλε την υπόθεση απο την Ελλάδα και τους ξέσκισε όλους.

Την πήγε τη βαλίτσα μέχρι την ΟΥΕΦΑ, όπου, όπως έγραψε ο αποδυτηριάκιας, δεν τον φώναξε κανένας, ούτε και ήθελε να κανένας να τον δει. Ο Αλαφού πίστεψε ότι άμα κουβαλάει το όνομα “Παναθηναϊκός” θα του κάνουνε και τεμενάδες. Αλλά την πατήσανε μια με τον Γόντικα, πέρυσι, και μάθανε. Το φακελλό σου σένιο, θέλουνε και μετά πήγαινε να πιείς εσπρέσο στο κυλικείο άμα γουστάρεις.

Αποτέλεσμα; Γκέλα τεράστια για την Πανάθα όπως το χειρίστηκε το θέμα,  βεντέττα με τα Γιάννενα που τα πέταξε απο την Ευρώπη και πρόβλημα με το πρόσωπο που είχε ο Παναθηναϊκός, μέχρι τώρα, στην ΟΥΕΦΑ.