ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Γόντικας,πρόεδρος πέρυσι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έδωσε καλό στίγμα στην ΟΥΕΦΑ. Πολλά είπε, αρκετά υποσχέθηκε, όλα παραμυθάκια.Τέλος πάντων, ο Παναθηναϊκός ήταν ανοιχτός, ασυνεπής και έγινε και υπότροπος αφού έφθασε να απαιτεί παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χωρίς πάλι να συγκεντρώνει τις βασικές προυποθέσεις σύμφωνα με τις ντιρεκτίβες της ΟΥΕΦΑ.

Κουβεντιάζουμε πώς ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου γνώρισε το φιάσκο στην Ελβετία.Και ψάχνουμε γιατί επίσημα και παρασκηνιακά ο Παναθηναϊκός, εντελώς αναιτιολόγητα, ολότελα αβάσιμα, περνούσε προς τα έξω μία πλαστογραφημένη μαγική εικόνα.Τί έγινε;

Για να αδειοδοτηθεί από την ΟΥΕΦΑ μία ΠΑΕ πρέπει να είναι εντάξει σε μία δέσμη έξι κριτηρίων. Όχι μόνο στον εικονομικό τομέα, που αποτελεί απλά ένα από τα έξι κεφάλαια.

Κάποιος "Μπεθάνης" της ΟΥΕΦΑ,δηλαδή ένας τριτοδεύτερος υπάλληλος είχε κάνει ένα reminder, μία υπενθύμιση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις εκκρεμότητες της, όσο αφορά το φαϊνάνσιαλ fair play control. Το ουεφατζήδικο έγγραφο έγινε γνωστό και στην κυρία Σκόρδα, ιδιαιτέρα του προέδρου, και στην Μαρία από το Ναύπλιο.

Δεν υπήρχε, δεν προέκυψε θέμα αδειοδότησης στον Παναθηναϊκό προκειμένου να εξεταστεί. Έλα,όμως, που κάποιος, ίσως ο αντιπρόεδρος Παναγόπουλος, θεώρησε καλό να πουλήσει σότο στους δημοσιογράφους, ότι πάμε Νυόν να κάνουμε μία καλή παρουσία και με τον πλήρη φάκελλό μας να πάρουμε το οκεϋ. Άσχετο στόρυ. Wrong story.

Ουδείς Αλαφούζος ή, κάποιος άλλος από τον Παναθηναϊκό είχε κληθεί από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ! Κι αυτός που είχε αναλάβει να κλείσει κάποιο ραντεβού με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ, για πάρτη του Αλαφούζου, έπεσε σε τοίχο. Ούτε σε διάδρομο δεν συναντήθηκε με κάποιον αρμόδιο της ΟΥΕΦΑ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι ότι ο ουεφατζής "Μπεθάνης" κάλεσε τον Παναθηναϊκό, να του τραβήξει το αυτί για τις ματσαραγκές του Γόντικα.Οι συνεργάτες του Αλαφούζου,όμως, παρουσίαζαν ένα...άλλο σκηνικό. Ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει παραμύθι φούρναρης διευκρινίσεις για τον καθ'όλα τακτοποιημένο.