ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ CAS

 

Δεν θα πάει στο CAS ο Αλαφούζος για να «δικαιωθεί» ο Παναθηναϊκός και να αγωνισθεί στη θέση της Ξάνθης, στο γιουρόπα ληγκ Πώς το ξέρω; Δεν το ξέρω.

Πιάστο. Το καλύτερο ρεπορτάζ βγαίνει από το κεφάλι σου. Από τη σκέψη σου. Όταν ξέρεις κάποια πράγματα, όταν με καθαρό μυαλό τα βάζεις κάτω, λες αυτό κάθεται, εκείνο δεν κάθεται.

Έστω ότι πάει τελικά ο Αλαφούζος στο CAS για να απορρίψει την απόφαση της UEFA. Θα ήταν το λάθος του ακόμα κι αν είχε ισχυρές πιθανότητες να κερδίσει. Για να προσφύγει, όμως, στο CAS, και για να διατηρεί τις σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει την υπόθεση, χρειάζεται 13 εκ. ευρώ. Ό,τι λέω.

Δεν κάνει τίποτα ο Παναθηναϊκός σε κανένα δικαστήριο γήινο και εξωγήινο, αν προηγουμένως δεν έχει βάλει στο ταμείο του αυτό το πακέτο. Έστω 12,5 εκ. ευρώ, υπολογίζοντας την πεντακοσαρού που έδωσε προκαταβολή στον Τσακίρη για το Απήλιον.

Τότε, γιατί ο Αλαφούζος απειλεί ότι θα πάει στο CAS. Είπαμε. Βάζουμε κάτω τα πράγματα που έχουν σχέση με λογική. Τα παράλογα τα αφήνουμε ασχολίαστα και αδιερεύνητα.