Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κατά γενική αναγνώριση ένας απο τους μεγαλύτερους παίκτες της πιάτσας τα τελευταία 30 χρόνια είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Μπουκαδόρος, ρισκαδόρος, θρασύτατος, με κινήσεις επεκτατικές και όχι μονοδιάστατος. Είναι αυτός που ουσιαστικά ανέτρεψε απο τον Παναθηναϊκό τον Βαρδινογιάννη, αφού πρώτα τον διεμβόλισε.
 
Κατά άλλη ανάγνωση ο δικηγόρος, πλοιοκτήτης, τραπεζικός, βιομήχανος με τον “τραμπουκισμό” του, “διευκόλυνε” τον Βαρδινογιάννη να ξεφορτωθεί τον Παναθηναϊκό.
 
Σήμερα ο οπλομάχος δεν επιθυμεί καμμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα ήθελε να “χρησιμοποιήσει” ούτε και τις “Επιστολές Πατέρα” προς τον Τζίγγερ τις οποίες ο πρώην πρόεδρος τις κοινοποιούσε προς τον Νο2 μέτοχο του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού.
 
Αναφέρομαι στις “Επιστολές Λαγκάρντ”, όπως τις έχει χαρακτηρίσει ο αποδυτηριάκιας, όπου ο Πατέρας σαν πρόεδρος της ΠΑΕ, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, φέρεται να χρησιμοποιεί μεθόδους τις οποίες δεν επιδοκιμάζει ο Βγενό. Μεθόδους Πατέρα με τις οποίες διαφωνεί ο Βγενό.
 
Μπαίνει στο παιχνίδι ο Αλαφούζος, ο Τζίγγερ είναι παρελθόν, αλλά ο Βγενόπουλος επικαλείται την “εκκρεμότητα ΓΗΠΕΛ” και αρνείται να λειτουργήσει σα μεγαλομέτοχος. Από την άλλη, ο Αλαφούζος όλο και στριμώχνεται και πάει απο το κακό στο χειρώτερο.
 
Ήδη το μέγα “χαρτί” του Βγενόπουλου, αυτό τη ΓΗΠΕΛ, ότι η ΠΑΕ χρωστάει στη θυγατρική της, λόγω Βαρδινογιάννη, το έκαψε με τη μια ο Αλαφούζος. Όσο κι αν θεωρείται όμηρος των οργανωμένων ο πρόεδρος της ομάδας το ξέκοψε σ' αυτούς: “Ανοησίες! Δεν υπάρχει κανένα θέμα ΓΗΠΕΛ”.
 
Ήταν το “μήνυμα” Αλαφούζου στον Βγενόπουλο: “Δεν με βοηθάς οικονομικά και θα σε βγάλω στα μανταλάκια. Θα σε ξεφωνήσω”.
 
Γάτος ο Βγενόπουλος, την έχει μυριστεί. Και γι' αυτό μόλις προχθές επικοινώνησε(!) με τον Αλαφούζο και του ζήτησε να τον ξεχάσει οριστικά, αμετάκλητα και, τέλος πάντων, ότι γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός αποτελεί μια παληά, μακρυνή και ξεχασμένη ιστορία.
 
Το θέμα είναι ανοικτό.