ΡΩΤΗΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΝΤΑΜΠΙΖΑ Ο ΑΛΑΦΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

"Εχουμε πρόταση από τη Γερμανία για τον Μαυρία. Από αυτόν τον Σκουρολιάκο, Κουτσολιάκο, πώς τον λένε τον μανατζαραίο, που πάει τους έλληνες στην Μπουντεσλίγκα. Τι κάνουμε;".

Τι κάνεις αν είσαι Παναθηναϊκός, με αγωνιστικό μπάτζετ 5 εκατομμύρια ευρώ; Σπρώχνεις τον πιο υποσχόμενο παίκτη σου και βγάζεις τη μισή και βάλε χρονιά από μια μεταγραφή ή τον κρατάς; Για να μην γκρινιάζουν οι χουλιγκάνοι και για να πιάσεις, αν πιάσεις, τουλάχιστον ένα τάληρο την επόμενη χρονιά;

Εχεις τα λεφτά στο τραπέζι και πρέπει να πάρεις απόφαση. Ο αποδυτηριάκιας λέει «δώστονα». Και δώσε τα μισά να πάρεις 5-6 πιτσιρικάδες πρώτης διαλογής, και τα άλλα μισά στα έξοδα της χρονιάς.

Αλλά ο αποδυτηριάκιας είναι ένας μαλάκας. Δεν ρώτησε τον Γιάννη τον Αναστασίου ούτε τον Νταμπίζα. Ο Αλαφούζος που είναι μάγκας, τους ρώτησε. Και εκείνοι είπαν «α, πα, πα, όχι πρόεδρο, τον χρειαζόμαστε».

Γιασάν του παιδιού να παίξει μπάλα και να τον χαρούμε όλοι, αλλά έτσι, λέω έτσι και γίνει καμιά στραβή, βλέπω τον Αλαφούζο να στέλνει στον Γιαννάκη και τον  Νικολάκη τον λογαριασμό. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Τον Μαυρία δεν πουλάει στον Σαββίδη