ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κτυπάει την πόρτα ενός ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ, η κατεστραμμένη ΑΕΚ, αυτή που αυτοεξορίστηκε από τον επαγγελματικό χώρο, και εισπράττει ένα «Όχι». Σε ποιον λέει «Όχι» το κωλόπαιδο ο ποδοσφαιριστής, στην ΑΕΚ του χθες ή, στην ΑΕΚ του αύριο. Πολύ εύκολη η απάντηση. Το «Όχι» το λέει στην ΑΕΚ του σήμερα.

Ο Λυμπερόπουλος μαζεύει «Όχι». Δεν κρίνεται ο παίκτης που αρνείται να ενταχθεί στην ΑΕΚ, γούστο και καπέλο του. Ο Λυμπερόπουλος κρίνεται. Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη κρίνεται.

Το τελευταίο που χρειάζεται σήμερα η ΑΕΚ είναι το «Όχι» από δικό της παίκτη να συνεχίσει, όπως και από παίκτη που έχει στόχο να τον κάνει μεταγραφή. Πού σημαίνει ότι ο κύριος Λυμπερόπουλος δεν πλησιάζει παίκτη αν προηγουμένως δεν είναι σίγουρος ότι θα εισπράξει «Ναι». Αυτά τα προσέχουμε.

Εντάξει, ο Μελισσανίδης. Είναι η απόλυτη εγγύηση και η δυναμική του θα μετρήσει όταν η ομάδα θα επανέλθει στη θέση της. Λάθος! Το επικοινωνιακό έχει τεράστια σημασία.     

Γράφουν τα ΜΜΕ ο τάδε παίκτης είπε «Όχι», ο δείνα γύρισε την πλάτη στην ΑΕΚ.
Δηλητηριάζεται, υπονομεύεται το ηθικό των αεκτζήδων όταν διαβάζουν ότι κάποιοι παίκτες απορρίπτουν τις προτάσεις του Λυμπερόπουλου. Δεν κτίζεται έτσι η συσπείρωση του αεκτζήδικου κόσμου, που πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη η ομάδα. Πέρα απ’ αυτό.

Γενικά στην υπό διαμόρφωση Νέα Τάξη Πραγμάτων της ΑΕΚ επικρατεί μια αμηχανία. Ένας ερασιτεχνισμός. Μια απουσία πραγματικής γνώσης. Δικαιολογημένα, θα πεις. Τα «στελέχη» έχουν φοιτήσει σε νυχτερινό σχολείο το παραγοντιλίκι.
Κάτι δεν πάει καλά στην ΑΕΚ.