ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τον περασμένο Δεκέμβριο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 Άγγελος Χαριστέας. Ο άνθρωπος που μεσολάβησε, γνωστός και μη εξαιρετέος, με ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και αποδεκτός σ’ όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα, είπε του Αλαφούζου: «Πάρε τον Άγγελο με 20 χιλιάρικα. Αν δεν σας παίξει, τα πληρώνω εγώ από την τσέπη μου».
 
Ευτυχώς για το παλληκάρι ο Παναθηναϊκός δεν τον ήθελε και ο Χαριστέας χοντροκονόμησε διότι αντί στον Παναθηναϊκό βρέθηκε στο Κατάρ.
 
Ο ίδιος άνθρωπος προ ημερών πρότεινε στον Παναθηναϊκό τον Κυργιάκο, το πιο δικό του παιδί. Ο διεθνής αμυντικός, όμως, ξεκαθάρισε ότι ναι μεν υπογράφει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όμως όχι τζάμπα, όχι με ψίχουλα.
 
Θυμίζουμε ότι όταν επί Πατέρα έπαιξε περίπτωση επιστροφής Κυργιάκου ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης έθεσε βέτο διότι ο παίκτης είχε κάνει προσφυγή στον Παναθηναϊκό και τότε, επί πολυμετοχικότητας, δεν ήθελε τον Κυργιάκο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Όχι άλλον Οικονόμου» είχε πει, επειδή ο μπασκετμπωλίστας είχε κάνει προσφυγή και μετά τον Ολυμπιακό ήθελε να ξαναγυρίσει στον Παναθηναϊκό.
 
Ο Λάμπρος Μάρης (φωτό στο κέντρο), πρώην πρόεδρος του Αγίου Νικολάου, Β’ εθνικής ομάδα, παληά του Κυργιάκου, είναι ο άνθρωπος που είχε προτείνει και τον Χαριστέα. Καμμία σχέση με μανατζεριλίκια ο Μάρης, που πριν 15 χρόνια προορίζονταν, σύμφωνα με αποκαλύψεις τότε του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ», για το αντίπαλο δέος του Παναθηναϊκού στην κυριαρχία του Θωμά Μητρόπουλου, στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου.
 
Τελικά, η ιστορία εκείνη δεν περπάτησε, είτε διότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν ξέρουν να δουλεύουν οργανωμένα στο παρασκήνιο, είτε διότι αντελήφθησαν πως μία τέτοια «επιχείρηση» δεν στήνεται με προχειρότητα.
 
Προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Αλαφούζο ο Λάμπρος Μάρης, που είναι επιχειρηματίας, όχι λαμόγιο. Με την ατζέντα του και τη μεγάλη πείρα του να «προστατεύσει» τον Παναθηναϊκό από τα κοράκια. Στου κουφού την πόρτα.