ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VIP ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

Πηγή: INTIME
 

Δίνω την πληροφορία, και έχω τους λόγους μου γι’ αυτό, ότι ο πρώην πρόεδρος του Τζίγγερ Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Άγγελος Φιλιππίδης, ζήτησε δωρεάν εισιτήριο διαρκείας VIP από την αγαπημένη του ομάδα. Επειδή, ως πρώην πρόεδρος, δικαιούται το δωρεάν διαρκείας.

Η ΠΑΕ του Αλαφούζου και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εδώ και ημέρες τον έχουν στο περίμενε τον Φιλιππίδη. Δεν του απαντούν. Πιθανόν με την ελπίδα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ να αγοράσει το διαρκείας και έτσι να πέσει κανένα φράγκο σε μια εταιρεία με τις πιο μεγάλες αφραγκίες της Ιστορίας της.

Τυπικά η ΠΑΕ οφείλει να παραχωρήσει στον Άγγελο το διαρκείας. Είναι, όμως, σωστό ένας πρώην πρόεδρος που δεν είχε κληθεί σαν ερασιτέχνης να διαχειριστεί μια εμπορική επιχείρηση, όπως είναι η ΠΑΕ, να ζητάει τέτοια χάρη; Επιτέλους! Ο Παναθηναϊκός, όπως κάθε ΠΑΕ, είναι εταιρεία, είναι επιχείρηση, όχι ορφανοτροφείο, γηροκομείο, νοσοκομείο, κάποιο ίδρυμα, ένα σωματείο, όπου τιμής ένεκεν προΐσταται περισσότερο συμβολικά κι όχι με υπευθυνότητα διαχειριστή, ένας αρεοπαγίτης, ένας πρώην ναύαρχος.

Ο Τζίγγερ το περασμένο καλοκαίρι στην ΠΑΕ του Αλαφούζου πλέον έσκασε 300.000 ευρώ και αγόρασε 80 διαρκείας. Έναν άλφα αριθμό διαρκείας είχε αγοράσει και ο Βγενόπουλος. Θα κτυπούσε πολύ άσχημα αν σαν πρώην πρόεδρος ζητούσε το …διαρκείας του ο Νίκος Πατέρας, ακόμα και ο Αργύρης Μήτσου. Χοντρό.

Διαβάστε ακόμα:

Ένας αλλος Τσάκας τώρα που γυρίζει