ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ Ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Μην την πατήσει ο Αναστασίου. Από την προβολή, τη μεγάλη δημοσιότητα. Εκεί, δηλαδή, που ήταν στον ίσκιο του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ξαφνικά, ντάλα καλοκαίρι, βγήκε στο ξέφωτο.

Ένα στα δύο που γράφονται για την πανάθα αφορά τον προπονητή. Θα μου πείτε, και ποιον άλλον να αφορούσε. Αυτός, ο Γιάννης Αναστασίου, είναι το μεγαλύτερο όνομα που υπάρχει σήμερα στην ομάδα. Είναι και ο Νταμπίζας, όπως και ο άφθαστος Σαραβάκος, αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν έχουν το σέρβις του προπονητή.

Και οι μεν ρεπόρτερ με ποιον να ασχοληθούν; Καλά καλά δεν ξέρουν τα ονόματα των παικτών που είναι στην προετοιμασία. Τρόπος του λέγειν, βέβαια, αλλά σε κάθε περίπτωση, ίσως και με την ευχή του Ιωάννη Αλαφούζου, πολυλανσάρουν τον Αναστασίου.

Και λέω τώρα εγώ. Έχει πέσει, που έχει πέσει βάρος δυσβάσταχτο στους ώμους του προπονητή, έτσι και δεν του βγουν τα πράματα όπως τα θέλει και τα εύχεται, τι θα συμβεί; Ολοι θα βρίζουν αυτόν, αφού είναι το «όνομα» και ο «διεθνούς φήμης» και ουδείς άλλος, ο οποιοσδήποτε άλλος, που θα τη βγάλει καθαρή.