ΝΑΜΠΕΡ ΟΥΑΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ Σ’ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑΜΠΛΩ

Πηγή: INTIME
 

Τζίγγερ και ΓΗΠΕΛ τα έλεγαν αλλοιώς με τον Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη, για το νέο γήπεδο που… θα κτιζότανε. Αλλοιώς τα έλεγε με τον Δήμαρχο και ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, επί προεδρίας Θανάση Γιαννακόπουλου. Και γινόταν της δεδηλωμένης ανάμεσα στους δύο πολυμετοχικούς.
 
«Άσε, ρε Γιαννάκη…» έβγαζε αφρούς ο Θανάσης για τον Βαρδινογιάννη. «Άσε, ρε Γιαννάκη, όχι και σ’ εμάς…» και όλο έσπαγε κάποιο ποτήρι κατά λάθος μέσα στο συμβούλιο της ΠΑΕ.
 
«Δώστε την Λεωφόρο…» τους έλεγε ο τότε υπεχωδές Σουφλιάς «και σας δίνω το Ελληνικό». Το υπενθυμίζουμε αυτό για να τονιστεί το αυτονόητο. Όποιος ελέγχει τον Ερασιτέχνη έχει τον πρώτο λόγο, για να παζαρεύει το γήπεδο της Λεωφόρου, στην περίπτωση που αύριο θα τεθεί θέμα κατακευής του νέου γηπέδου.
 
Σήμερα ο Αλαφούζος έχει καθαρίσει τη μπουγάδα, ολόγυρα. Καμμία απειλή, από κανέναν. Αν, λοιπόν, ως Αλαφούζος, ως όνομα βαρύ, ως καναλάρχης, ως εφοπλιστής, αναπτύξει μία δημοκρατική και γόνιμη συνεργασία με τα παιδιά του Ερασιτέχνη τότε γίνεται ο νάμπερ ουάν σ’ ό,τι παίζει σήμερα και αύριο στον Παναθηναϊκό.