ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΠΑΣ ΣΤΟ CAS, ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Πηγή: INTIME
 

Η  «ομάδα Χριστοβασίλη» βρίσκεται από σήμερα Κυριακή στην Ελβετία, εν όψει της συζήτησης αύριο Δευτέρα του αιτήματος του ΠΑΣ Γιάννινα να αδειοδοτηθεί από την ΟΥΕΦΑ. Πρώτο κλαρίνο από πλευράς CAS είναι ο Ελβετός δικηγόρος Olivier Carrard. Αυτός για λογαριασμός του CAS, θα έχει τον πρώτο λόγο, κάτι σαν εισαγγλέας, μιας επιτροπής τριμελούς, που θα πρωτοασχοληθεί, θα προετοιμάσει το φάκελλο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Φοβάμαι ότι ο Χριστοβασίλης ρισκάρισε. Έτσι του υποδείξανε, έτσι έκανε. Προχώρησε σε μια κίνηση, βέβαια για να ενισχύσει την υπερασπιστική του γραμμή. Μια κίνηση, όμως, που αφορά επιλογή προσώπου την τελευταία στιγμή, που πιθανόν να αποδειχθεί επικίνδυνη.

Ο «Λυκουρέζος» του CAS, αυτός ο Ολιβιέ θα εισηγηθεί επιτόπου ότι η υπόθεση δεν έχει τύχη, δεν περπατάει γι’ αυτό και για εκείνο το λόγο. Μπορεί όμως σαν άλλος «Σάκης Κεχαγιόγλου» αυτός ο Ολιβιέ να εισηγηθεί στους άλλους δύο της τριμελούς, ότι οι άνθρωποι, αυτοί από τα Γιάννενα, λένε τα δικά τους και είναι σωστό να τους ακούσουμε, άρα περνάμε στο παρασύνθημα.

Δεν έχω άλλα ευχάριστα νέα για τον Αλαφούζο.

Διαβάστε ακόμα:

Κάργα απεσταλμένοι για ΠΑΣ στη Λωζάνη