ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΜΑΣΕΡ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

 

Στον προγραμματισμό της η ομάδα αποφασίζει να πάει μ’ αυτόν προπονητή και μ’ αυτούς τους παίκτες. Χρειάζεσαι και τον γυμναστή. Και τον γιατρό. Και τον διατροφολόγο, που πιθανόν να εκτελεί και καθήκοντα ντοπαριστή.

Μέσα και ο μασέρ. Ώπα, ρε αποδυτηριάκια. Σιγά που θα ασχοληθεί ο πρόεδρος και ποιος θα είναι αυτός που ασπρίζει τις γραμμές. Και ποιος θα μαζεύει τις μπάλες μετά την προπόνηση.

Είσαι λάθος, κύριε. Ο μασέρ μπορεί να κάνει μπουρδέλο την ομάδα. Περισσότερο από τον προπονητή εκείνος που έχει πιο στενή, πιο διαπροσωπική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι ο μασέρ. Πήρες χαμπάρι;

Σκέψου να έχεις στα αποδυτήρια έναν ρουφιάνο μαλλάκτη. Κάποιον που «κάτι» ακούει από έναν παίκτη, όσο του τρίβει τα μπούτια, και μετά να το μεταφέρει σ’ έναν άλλον παίκτη. Και το «κάτι» που τσίμπησε το αυτί του, ο μασέρ το διαστρεβλώνει σκόπιμα ή το μεγαλοποιεί. Είτε επειδή είναι ανώμαλος στη ψυχή ο εν λόγω μασέρ, ένας νοσηρός μαλάκας, είτε διότι θέλει να κάνει την πλάκα του.

Σκέψου ,λοιπόν, ο μασέρ όσο περιποιείται έναν ποδοσφαιριστή να ρίξει ένα υπονοούμενο ότι πηδιέται η γυναίκα του από συμπαίκτη, από τον προπονητή, απ’ τον πρόεδρο.

Διαβάστε ακόμα:

Αντρο ποδοσφαιρικής θρησκείας ο Ολυμπιακός