ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πήγε ο Σαρρής της ΕΠΟ να δει τις εγκαταστάσεις στην Παιανία και συζήτησε με τον καπετάνιο για την πιθανότητα να γίνει εκεί η βάση των εθνικών ομάδων. Δεν έγινε,δηλαδή, γνωστό ότι ο Σαρρής ήθελε να νοικιάσει για πάρτη του τον χώρο και να κάνει δεξιώσεις με εκλεκτούς καλεσμένους, μάλιστα αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Η σκέψη είναι να νοικοκυρευθούν οι εθνικές ομάδες και να μην κάνουν τις προπονήσεις τους στα τσιμέντα του Αγίου Κοσμά.
 
 Έλα, όμως, που άρχισε η γεωμετρία με τους κύκλους και τους παράκυκλους. Κάποιος μαλάκας κάποτε σε κάποιο ρεπορτάζ έγραψε για «κύκλους» και ο κάθε παπάρας το χρησιμοποιεί επειδή εκείνος που θέλει να διαρρεύσει κάτι αποφέυγει να το χρεώσει στο όνομα του.
 
Κύκλοι,λοιπόν, τετράγωνα και τρίγωνα του Παναθηναϊκού λένε πως είναι ντροπή να συζητάει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με έναν ορκισμένο εχθρό του Παναθηναϊκού. Τον Σαρρή. Ανοησίες. Φτηνές, δεύτερες ανοησίες.
 
Η μόνη σχέση που έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την Παιανία είναι ότι υπήρξε νοικάρης. Στην τελική, να πλήρωνε το νοίκι άμα ο Αλαφούζος ήθελε να μείνει στην Παιανία, που είναι και σπίτι του Παναθηναϊκού, για να μη το βεβηλώσει κανένας άλλος.