ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

 

Είσαι οπαδός. Μάλιστα. Αγαπάς την ομάδα σου. Είσαι σίγουρος; Για ψάξου. Λίγο, λιγάκι για ψάξτο, αν πράγματι αγαπάς την ομαδάρα σου. Αν τη βρίσκεις μαζύ της. Μόνο μαζύ της όχι με άλλη γκόμενα, δηλαδή μ’ άλλη ομάδα.

Έκανες γκέλα αν βιάστηκες να εννοήσεις ότι ο αποδυτηριάκιας σ’έχει για πολυγαμικό οπαδό. Όχι. Είσαι αιώνια αφοσιωμένος στην ομαδίτσα σου. Σε ρώτησα, όμως, μήπως σε φτιάχνει η ανωμαλία μ’ άλλη ομάδα.

Όπως εσύ, έτσι και κάποιος άλλος είναι οπαδός. Εραστής της δικής του λατρεμένης ομάδίτσας. Σε ενοχλεί, βρε μαλάκα, αν ο άλλος την δική του ομαδίτσα την αισθάνεται ομαδάρα; Για ποιο λόγο.

Ο άλλος, όχι εσύ, πάει στο κρεββάτι με την γκόμενα με την σύζυγο του και κάνουν σεξ αυνανιζόμενοι και οι δύο. Εσένα γιατί σ’ ενδιαφέρει και πλακώνεις τα «σχόλια» στο διαδίχτυο; Πιθανόν να κάνουν ονειρεμένο έρωτα, όπως σε ξεχωριστά δωμάτια να έχει ο καθένας τη φωτογραφία του άλλου και να τον παίζουν.

Ρε, μήπως δεν είσαι οπαδός της ομαδάρας σου, αλλά την έπεσες γκομενικά σε μια ομαδίτσα, για να βγάζεις τον χάλια που έχει μέσα σου, ασχολούμενος με τον οπαδό μιας άλλης ομάδας; Για ψάξτο. Έχω κι άλλα. Θα επανέλθω μαλάκα. Όχι και τέτοιες απαιτήσεις από τώρα. Ούτε δύο μήνες δεν με διαβάζεις. Και θα σε πω "κύριε μαλάκα"; Προς το παρόν σ’ έχω για σκέτο μαλάκα.

Διαβάστε ακόμα:

Για τον αποδυτηριάκια κάποιοι μαλάκες είναι κύριοι