ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΟ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Άντε πάλι! Η original ξανακτύπησε. Έριξε ένα κάλεσμα σ’ όλους τους αεκτζήδες. Όχι, θα ησυχάσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όχι, θα κάτσει στα αυγά της. Τι είναι αυτά που λέτε. Η ΑΕΚ μάς έχει ανάγκη. Όπως την υποβιβάσαμε την ομάδα, έτσι πάλι θα κάνουμε τον αγώνα μας να την ξανανεβάσουμε.
 
Τι; Δεν είχε συμμετοχή στον υποβιβασμό της ομάδας η Original. Όποιος το λέει αυτό, την ακυρώνει. Την βγάζει από το χάρτη. Την Θεωρεί μια ανύπαρκτη ιστορία την original.
 
Αλλοίμονο. Είναι δυνατόν η πιο μαχητική, η πιο συνεπής, η πιο αξιόπιστη αεκτζήδική δύναμη, πάντα πρώτη, πάντα παρούσα, να μην έχει ευθύνη να μη συνέβαλε στην πτώση, αλλά και στη χρεοκοπία της ομάδας;
 
Φταίνε οι διοικήσεις, οι προπονητές, οι παίκτες, η ΕΠΟ, η διαιτησία, οι μεγαλομέτοχοι, το σύμπαν όλο φταίει και οι μόνοι αναμάρτητοι είναι οι οργανωμένοι. Δεν πάει έτσι.
 
Και αφού άφησαν να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, να ξαποστάσει ο καιρός της συννεφιάς και της καταχνιάς, η ηγεσία των οριτζιναλικών, στα γνωστά παλαιοκομματικά καλούπια, επανέρχεται με «κάλεσμα» που από μακρυά κάνει μπαμ ότι είναι μπερδεμένο, ζυμωμένο, με χρυσαυγήτικο και κουκουέδικο μπουλκουμέ.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε όχι η Original