ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Παναθηναϊκός είναι εταιρεία. Συνεχίζουμε και κλείνουμε την κουβέντα που ξεκινήσαμε από την ατάκα του Άρη «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα». Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σαν εταιρεία, σαν επιχείρηση, είναι, μάλλον ήταν ενός συγκεκριμένου επιπέδου. Πρώτου επιπέδου. Ανεξάρτητα αν μια σαιζόν πάρει ή, χάσει το πρωτάθλημα.

Αλλοίμονο. Είπαμε ότι ο Παναθηναϊκός γι’ αυτούς που τον διαχειρίζονται είναι πρώτα εταιρεία. Άσε τον φίλαθλο, τον οπαδό, τον πελάτη. Αυτός έχει μια άλλη σχέση με την ομάδα. Γι’ αυτόν η ομάδα είναι ιδέα, ιδεολογία, ιδεοληψία, ιδεομαλακία, θρησκεία, αίρεση, έρωτας, μαράζι. Ό,τι θέλει είναι.

Άσε τον οπαδό, που είναι ο πελάτης, ο αγοραστής, ο καταναλωτής του παναθηναϊκού προϊόντος. Ο μεγαλομέτοχος, οι μεγαλομέτοχοι, οι έχοντες τη διαχείριση της εταιρείας, οι έχοντες συμφέροντα, πώς πορεύθηκαν; Εδώ είναι το ζητούμενο.

Δεν είναι κόμμα ο Παναθηναϊκός που κατεβαίνει στις εκλογές και ό,τι πιάσει. Δεν πάει έτσι. Δεν βγαίνει στα κανάλια, ούτε στη Βουλή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να λέει τις παπαριές του και μετά  περιμένει τι θα ψηφίσει ο κόσμος. Δεν πάει έτσι.

Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Όχι σήμερα Συνασπισμός του 2,9%, αύριο ΣΥΡΙΖΑ 4,2 και μετά 26%. Σήμερα Χρυσή Αυγή στο 5% κι αύριο 12%. Μια διακοπή για ρεκλάμες και επανέρχομαι μετά το διαφημιστικό διάλειμμα.
 
Διαβάστε ακόμα:

Μόνον ο Αλαφούζος μπορεί να "μιλήσει"

Αγωνιζόμαστε όχι για τη νίκη, αλλά τον …αγώνα