ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΜΙΤΣΕΛ: ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΚΤΙΣΕ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σηκώνω ένα κτήριο στη θέση του παληού διότι αυτό που υπάρχει δεν είναι λειτουργικό. Δεν με χωράει. Δεν με βολεύει. Δεν νοιώθω άνετα. Για πολλούς λόγους αποφασίζω την κατεδάφιση.
 
Θα σηκώσω το καινούργιο κτήριο, βέβαια για να αντέξει σε σεισμούς και σε καταιγίδες. Και να είναι ένα οικοδόμημα αισθητικά ευχάριστο.
 
Δεν θα κτίσω το νέο μου σπίτι, το νέο πολυκατάστημα, το νέο συγκρότημα γραφείων για να έχει διάρκεια ένα χρόνο. Σκαστός από τρελάδικο παπάς με βάπτισε;
 
Στη χειρώτερη, αν ομιλούμε ορθολογικά, ο νέος Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει ένα πλάνο «διορθωτικών» κινήσεων την προσεχή σαιζόν 2013-14 ώστε τη διετία 2014-16 να αποδίδει στο μάξιμουμ.
 
Γκρέμισε πρώτα και κτίσε. Αυτή είναι η εντολή Μαρινάκη στον Μίτσελ. Γι’ αυτό ο πρόεδρος χάρισε στον Ισπανό μια μπουλντόζα τελευταία γενηάς, με ερπύστριες και μια «κουτάλα» να μαζεύει ό,τι γκρεμίζεται.
 
Και ανάλογα με την πορεία της δουλειάς. Αν χρειαστεί ο Μαρινάκης θα αγοράσει και ένα γκραίηντερ μ΄ένα «μαχαίρι» στην κοιλιά του, που θα σαρώνει ό,τι σαβούρα περισσεύει.