ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Γιατί ο Ευάγγελος Μαρινάκης έδωσε του κόσμου τα λεφτά για να αγοράσει τον Ολυμπιακό; Πριν πούμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι το ποδόσφαιρο, όσο κι αν σε κάποια φάση έχει απαξιωθεί, πάντα θα αποτελεί μαγνήτη και θα προσελκύει επώνυμους κι όχι, τυχοδιώκτες κι όχι, βιομήχανους, εφοπλιστές, τραπεζίτες, αλλά και ανθρώπους της νύχτας και του εγκλήματος.

Λέμε για τον Μαρινάκη, λοιπόν. Άνθρωπος τις πιάτσας και του χρήματος. Γνώριζε, λοιπόν, ότι παίρνοντας σειρά μετά τον Σωκράτη Κόκκαλη, με το παραμικρό θα έμενε ακάλυπτος στις μάζες των γάβρων που πάντα είναι αχόρταγες.

Γιατί, λοιπόν, ο Μαρινάκης, που με την αξία του έκτισε παπόρια και χοντροκονόμησε, δηλαδή που έχει λεφτά που δεν τα βρήκε έτοιμα από τον παπού του, έκανε το σάλτο με τον Ολυμπιακό; Και να κινδυνεύει να χάσει χαρτί και να ρισκάρει τις αποδοκιμασίες της εξέδρας.

Ο Αλαφούζος. Άλλη περίπτωση. Από το πουθενά πρώτη φίρμα. Απίστευτη δημοσιότητα, λόγω Παναθηναϊκού. Τι τον έκανε να μπουκάρει στο ποδόσφαιρο, μάλιστα σε μια ομάδα σακατεμένη οικονομικά και τον ίδιον αποφασισμένο να ενεργοποιήσει, να μαζικοποιήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Του Αλαφούζου δεν του είπε καμμία κυβέρνηση «πήγαινε πάρε τον Παναθηναϊκό», όπως στον Κοντομηνά και τον Μυτιληναίο. «Τραβάτε να πάρετε τον Άρη και τον Ηρακλή». Ούτε κανένας Τσοχατζόπουλος, υπουργός πανίσχυρος και διαπλεκόμενος με επιχειρηματίες αιχμής, που εκλέγεται Θεσσαλονίκη. Δεν τελειώσαμε. 

Διαβάστε ακόμα:

Μοχλός εξουσίας είναι η ομάδα