ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πηγή: INTIME
 

Έχουμε ένα μήνα μπροστά για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, είπε ο κ. Βρέντζος (φωτό), διευθύνων σύμβουλος, C.E.O., chief executive officer παρακαλώ, της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το είπε αφού είχε, λέει, δίωρη συνομιλία με τον Μίτσελ, προς τον οποίο εξέφρασε τις ανησυχίες της διοίκησης, δηλαδή του Μαρινάκη, για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας.

Και ο καθένας ερμηνεύει τη δήλωση του κ. Βρέντζου όπως γουστάρει. Για μεταγραφές μιλάει, γράφει ο ένας. Για αλλαγή προπονητή αν χρειαστεί, γράφει ο άλλος. Για όλα και όλους μιλάει, γράφει ο τρίτος.

Και έτσι όπως το ’πε ο διευθύνοντας, βέβαια, όποια ερμηνεία και να δώσεις μέσα είσαι. Και έξω είσαι. Άλλο είναι το θέμα, όμως. Ο κ. Βρέντζος είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν μήνα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε δέκα μέρες.

Σε παρακαλώ, ποιο πρωτάθλημα, αγαπητέ; Δεν ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα ακόμη, το τσάμπιονς λήγκ μας καίει. Δεν φέραμε τους Σαβιόλα και τους άλλους για το κωλοπρωτάθλημα. Τους παικταράδες τους θέλουμε για έξω, για μέσα έχουμε άλλους.

Έτσι είναι. Ως τον Οκτώβριο, Νοέμβριο οι ολυμπιακοί θα κυττάνε την Ευρώπη. Αυτή τους κόφτει. Και άμα μείνουν πάλι νωρίς νωρίς στην απ’ έξω, τότε έχουν όλο τον χρόνο, μήνες ολόκληρους, για να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις. Στην ομάδα τους και όπου αλλού χρειάζεται, για να ξαναφτάσουν του χρόνου τέτοια εποχή, να παίζουν πάλι τσάμπιονς λήγκ. Χαίρετε