ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΣ ΠΑΟΚ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ξεκινάει το ματς και απο το πρώτο κιόλας λεπτό βλέπω έναν ΠΑΟΚ να κρατάει με τα δυό του χέρια τα κατουρημένα από το φόβο του σώβρακα. Όχι ρε! Κανένας διάλογος ποδοσφαιρικός στο γήπεδο. Μονάχα ένας μονόλογος από πλευράς Σάλκε. Απαράδεκτος ο ΠΑΟΚ. Σου έδινε εικόνα ομάδας που είχε διαφορά τρεις κλάσεις απο τους γηπεδούχους.

Και μιλάμε για μια Σάλκε, που σήμερα έχει αγωνιστικά προβλήματα, που δεν είναι αυτή που ήταν, που ξέραμε. Και βρίσκει απέναντί της έναν ΠΑΟΚ που βοηθούσε (!) την Σάλκε να κρύψει την πιό μεγάλη της αδυναμία, την άμυνα.

Και όλα άλλαξαν στο β' μέρος του έργου. Γιατί; Επειδή ο ΠΑΟΚ άφησε στα αποδυτήρια τον "αγωνιστικό" του εαυτό και έκανε πια αυτό που όφειλε να κάνει απο το πρώτο ημίχρονο. Να προσπαθεί να κρατάει τη μπάλλα και να μην την πουλάει τόσο εύκολα.

Και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ένα γκολ κρίσιμο, οφέλιμο, αν ο ΠΑΟΚ το αξιοποιήσει στη ρεβάνς. Η οποία ρεβάνς στην Τούμπα μόνο συνέχεια του 1-1 του πρώτου αγώνα δεν θα είναι. Άλλο παιχνίδι. Άλλο σκηνικό. Που θα απαιτεί και για τις δύο ομάδες αποτελεσματικότητα στη διαφορετική τακτική που σίγουρα θα εφαρμόσουν.

Θα πούμε κι άλλα για το 1-1 Σάλκε-ΠΑΟΚ. Σίγουρα.