ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τελικά, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν ήταν άξιος να προκριθεί αυτός στο τσάμπιονς ληγκ. Γιατί ήταν άξια η Σάλκε; Εμείς ασχολούμεθα με την ελληνική, όχι με την γερμανική ομάδα, που παραδόξως εμφανίστηκε στην Τούμπα χειρώτερη απ’ ό,τι στο πρώτο ματς.

Και είναι να απορείς πως μπήκαν πέντε γκολ σ’ αυτό το κωλοπαίχνιδο. Σ’ αυτή την κακοποίηση του ποδοσφαίρου, όπου πανηγυρικά στο πρώτο ημίχρονο σ’ έδιωχνε από την πολυθρόνα σου. Σβήσε την τηλεόραση σου έλεγαν και οι δύο ομάδες με την δυσφήμηση που διέπρατταν στο ποδόσφαιρο.

Πως θα γίνει, δηλαδή. Θα αγνοήσουμε τη φρίκη της μπάλλας που «έπαιζαν» ΠΑΟΚ και Σάλκε και θα μείνουμε στο αποτέλεσμα; Αυτά για άλλους. Τι ατυχία, τι αστοχία, τι δυστυχία. Η γνωστή πρωτοσέλιδη ελληνικούρα.

Δεν ήσουν ωραίος κύριε. Δεν βλεπόσουν. Αυτό είναι το σχόλιό μου. Και τελικά, παρ’ ότι ισοφάρισες καπάκι τα δύο γερμανικά γκολ, παρ’ ότι οι άλλοι έπαιζαν με δέκα και δεν προκρίθηκες και έχασες στο σκορ. Για να μην πω ότι ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε περισσότερο όταν αποβλήθηκε ο γιάνγκης της Σάλκε.

Κρίμα. Η Μέταλιστ ίσως τα κατάφερνε καλύτερα.