ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τελευταία αγωνιστική στα πλαίη – οφ. Ο ΠΑΟΚ που έχει χάσει στην Τούμπα από τον ΠΑΣ τον κερδίζει στα Γιάννενα. Να ’ταν μονάχα αυτό; Ο Ατρόμητος στο Περιστέρι χάνει από τον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης. Σκηνικό και γαμώ το συνωμοτικό για πάρτη του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα κληρώνεται με αντίπαλο, την Μέταλιστ, που στα χαρτιά είναι χαμένη από χέρι. Ο ΠΑΟΚ αποκλείεται στο γήπεδο και προκρίνεται αέρα πατέρα. Άλλο ένα μαγικό.

Τρακάρει με την προβληματική Σάλκε και ένας άψυχος ΠΑΟΚ, ζαλισμένο κοτόπουλο στο πρώτο ημίχρονο, αντί να φάει 2-3, ίσως και 4 τεμάχια, χάνει μόνο με 1-0. Και στην επιστροφή από τα αποδυτήρια παίρνει την ισοπαλία.

Είναι η πιο μεγάλη συνωμοσία που άγνωστες, αόρατες δυνάμεις προσέφεραν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Αυτό είναι το χειρώτερο. Η ανικανότητα να σε θέλουν τα άστρα και εσύ να τους γυρίζεις την πλάτη. Έχασε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απ’ την γερμανική ομάδα που έπαιξε και με δέκα.

ΠΑΟΚ, ψηλά το κεφάλι, σαλιαρίζουν οι της πλάκας.  Ο αποδυτηριάκιας λέει το άλλο. ΠΑΟΚ, βάλε τα χέρια στο κεφάλι, για περίσκεψη, για περισυλλογή.