Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ακόμα κι όταν ήρθαν τα πολλά πακέτα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό δεν κόπηκαν οι «σχέσεις» με τους σκληροπυρηνικούς των οργανωμένων. Τους επίλεκτους κομάντος. Ο Αλαφούζος, άνθρωπος από σπίτι, δεν νοιώθει καλά με τύπους αντεργκράουντ.

Να, όμως, που ό,τι γίνεται στην ΠΑΕ, είτε αφορά μεταγραφή παίκτη, είτε νταραβέρι π.χ. με την Παιανία, ενωρίτερα από τους δημοσιογράφους της ομάδας, το μαθαίνουν τα στέκια συγκεκριμένων «ομαδαρχών». Στα μπαρ που συχνάζουν.

Έδιναν καμμία διακοσαριά εισιτήρια στους νταήδες της εξέδρας κι αυτοί, βέβαια, τα πουλούσαν. Οι ίδιοι είχαν τον τρόπο τους να μπαίνουν στο γήπεδο, χωρίς να πληρώνουν διόδια. Από δυο διόδους, γνωστές στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, απ’ όπου περνούσαν και τη σακούλα με τα πυρομαχικά.

Αυτοί ήταν οι υπαίτιοι της διακοπής του ντέρμπυ 0-1 με τον Ολυμπιακό, τον Μάρτιο 2012, που κόστισαν στην ομάδα τούς μείον 3 βαθμούς και τρία παιχνίδια στα πλαίη-οφ χωρίς θεατές.

Για τον Νταμπίζα μιλάμε. Η «γραμμή» στην Αστυνομία είναι Γιατί να μπερδευτούμε εμείς. Όταν οι ίδιες οι ΠΑΕ συντηρούν την αλητεία.

Και μεσά σ’ αυτούς τους λουμπέν οπαδούς υπάρχουν κι εκείνοι του μεροκάματου στο βαράμε. Όπως άλλοι σύντροφοι, κάργα στη μαστούρα, δεν έχουν γροθιά να σηκώσουν οι φουκαράδες.