ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Καθ' όλα οκέυ σαν εμφάνιση πήγε χθες στη σούπερ λίγκα ο Παναγόπουλος. Πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ, άλλο αν έχει κάποιες δικαστικού τύπου εκκρεμότητες, και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επιβάλλεται να προσέχει το ντύσιμο του. Γιατί όχι και ο Βασίλης Κωνσταντίνου; Και αυτός αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι.

Τέλος πάντων, για κάποιον λόγο πήγανε στην σούπερ λίγκα, κάποιες αψιμαχίες του Κωνσταντίνου με τον Αρβανιτίδη της Βέροιας δεν είναι απαραίτητες. Τι ήθελε ο Βασιλάκης, να κάτσει να χάσει η Βέροια; Στο γκρουπ και η δικηγόρος του Παναθηναϊκού κυρία Μπαλωμένου, με κολιέ που θύμιζε Χαβάη 5-0.

Ξέρεις. Κατεβαίνεις απο το αεροπλάνο και σου περνάνε οι Χαβανέζες γύρω απο το λαιμό ένα περιδέραιο με λουλούδια ή, ψεύτικες πέρλες. Ξεφύγαμε;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τον Παναθηναϊκό. Να έχει τις διαφορές του με τη Νόβα, το συνδρομητικό κανάλι, και να ζητάει υποστήριξη από τις άλλες ΠΑΕ. Απίστευτο. Και να πηγαίνει το πράμα στις ψηφοφορίες κι όλες με 17-1 να τις χάνει πανηγυρικά ο Παναθηναϊκός. Εμμονή Παναγόπουλου στα όρια του μαζοχισμού.

Οι ΠΑΕ τρώνε ψωμί από τη Νόβα. Για το κέφι του Παναθηναϊκού να στραφούν κόντρα σ' ένα “χορηγό”, το συνδρομητικό κανάλι; Δεν γίνεται.