ΟΤΑΝ ΑΦΡΙΖΕ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΙΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

«Μα, δε ντρέπεσαι…» του βγήκε κάργα επιθετικά του Ντανιέλ Λήβυ ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης (φωτό αριστερά) του Παναθηναϊκού. «Είσαι επενδυτής της ΑΕΚ και χρηματοδοτείς τις βουτιές του Καρκαμάνη…».
Φοβερά πράγματα.

Λίγες ημέρες μετά το αλησμόνητο ΗρακλήςΑΕΚ 2-3, όπου αποθεώθηκε η, κατά τον αποδυτηριάκια,, «ομορφιά του ποδοσφαίρου», ο μίστερ Μάνος, παρουσία των Μανώλη Μαυρομάτη, Πέτρου Στάθη, τα χώνει φόρα παρτίδα στο αφεντικό της ΕΝΙΚ και της ΑΕΚ.

Παρένθεση. Στην επικαιρότητα το όνομα του Ντανιέλ Λήβυ, προέδρου της Τοτενάμ, που χοντροκονόμησε από την μεταγραφή του Ουαλού  Γκάρεθ Μπαίηλ στην βασίλισσα. Και εμείς θυμόμαστε σήμερα τα χθεσινά, τα προχθεσινά, τα όχι ξεχασμένα και πάντα επίκαιρα, γαμώ το στανιό μου.

Ο τσαμπουκάς ΜαυροκουκουλάκηΛήβυ, αν είναι δυνατόν, έγινε στην Αρχαία Ολυμπία. Στο συνέδριο υπουργών αθλητισμού της ευρωπαϊκής κοινότητας. Ο Πέτρος Στάθης επιτόπου τηλεφωνεί στους Αβούρηδες της ΑΕΚ. Το και το. Την άλλη μέρα η Ώρα  για Σπόρ γράφει με τίτλους ότι ο Μαυροκουκουλάκης άφριζε κατά της ΑΕΚ.

Το έργο χόντρυνε και το θέμα έφθασε στον αθλητικό δικαστή. Κίνδυνος για τον άνθρωπο της ΟΥΕΦΑ, τον μίστερ Μάνο, να τιμωρηθεί. Τι έγινε στη συνέχεια, να πάρουμε πρώτα μία αναπνοή. Πάλι εδώ είμαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Βαλίτσα με αεκτζήδικα λεφτά στο κοράκι