ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝ-ΜΑΡΙΝΑΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Καμμία κουφάλα δεν μπορεί να κουνηθεί στον Γιώργο Σαλονίκη. Και μιλάμε για τις πρώτες μούρες της πιάτσας, στην πολιτική και τις μπίζνες. Δεν έχει ανάγκη κανέναν. Ο φτιαγμένος. Από τζάκι κολεγιόπαιδο, συμμαθητής του Αντώνη Σαμαρά, αλλά του κάθονται όλοι προσοχή στη νύχτα, στο πεζοδρόμιο.

Αυτός είναι ο λόγος που έγιναν κολλητοί με τον Μελισσανίδη. Ο ένας παραδέχεται τον άλλον. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό στοιχείο που να συνδέσει φιλικά δύο άνδρες από τον αλληλοθαυμασμό. Όταν συνομιλούν Μελισσανίδης, Σαλονίκης, οι τοίχοι διασκεδάζουν. Η καλύτερή τους.

Ο Νο1 άνθρωπος σ’όλες τις επικίνδυνες αποστολές σ’όλες τις εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη στην Ανατολική Ευρώπη, από Σερβία μέχρι Καζακστάν, είναι ο Γιώργος Σαλονίκης. Έπρεπε να δώσει κι αυτός το οκέυ για να «εγκριθεί» ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Κόκκαλη.

Για λόγους προσωπικούς και παρά την πίεση του Μαρινάκη ο Γιώργος Σαλονίκης δεν δέχθηκε να αναλάβει αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ και με ενεργό ρόλο, όταν η ΠΑΕ με το Καραϊσκάκη μεταβιβάστηκαν από τον Κόκκαλη.

Αυτός, ο Σαλονίκης, είναι ο ιδανικός μεσάζων να σταματήσει ο πόλεμος ανάμεσα σε δύο άνδρες που έχουν μέσα τους τον τρομοκράτη. Τον Μαρινάκη και τον Μελισσανίδη. Δεν θα το επιχειρήσει ο Γιώργος, όμως. Επειδή γνωρίζει ότι δεν θα έχει τύχη.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος μεσολαβητής