ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

«Δεν με νοιάζει αν χάσετε…» εγώ θα έλεγα στου παίκτες του Άρεως αν ήμουν ο Μιλίνκοβιτς. Πρόσεξε τη λεπτομέρεια. Θα έλεγα «Δεν με νοιάζει…», όχι «Δεν τρέχει κάστανο αν δεν κερδίσετε, ακόμα και να χάσετε». Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Στόχος μου να περάσω το μήνυμα ότι ΕΓΩ, ο φρέσκος προπονητής σας, είμαι που έχω απολύτως την ευθύνη. Και, βέβαια, για να απελευθερώσω τους παίκτες από την πίεση. Μήπως το 3x3 γίνει 4x4. Τέσσερις οι ήττες, δηλαδή.

Όταν σαν προπονητής, μάλιστα ούτε εβδομάδα που δεν έχει κλείσει, λες «Δεν με νοιάζει αν χάσετε…» τους αλλάζει τη ψυχολογία από τη μία και από την άλλη σα να τους λες στα ίσα «Δεν υπάρχει διοίκηση, που θα σας ενοχλήσει…» και «Μην ασχολείστε με τον κόσμο, ακόμα κι αν σας αποδοκιμάσουν…».

Έτσι που λες. Είσαι Μιλίνκοβιτς, όχι όπως ο άλλος της Βέροιας, ο Ολλανδός, φρέσκος κι αυτός, ποδαρικό έκανε με τον ΠΑΟΚ, και είπε πριν το ματς «Καλύτερα που θα παίξουμε ντέρμπυ στην πρεμιέρα μου…».

Ο του Άρεως να εξηγηθεί στο πονηρό: «Κύριοι, σας είδα, έχω μάτι γερακιού, μου εμπνέετε εμπιστοσύνη, εκτιμώ ότι μπορώ να στηριχθώ σ’εσάς για να βγούμε από το τούνελ, άρα δεν θα με κλονίσει ακόμα κι αν χάσετε από τον Λεβαδειακό… Κανένα πρόβλημα, το μόνο που θέλω να παίξετε όπως σας έχω ζητήσει».