ΕΚΕΙ ΕΦΘΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΙΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δίνω την πληροφορία ότι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είναι σε ημιάγρια κατάσταση. Άσε τι έχει περάσει στον κόσμο. Ότι, δηλαδή, ο Ολυμπιακός είναι η λαϊκιά ομάδα και ο Παναθηναϊκός η αριστοκρατικιά. Η αθηναϊκιά. Η ομάδα της αστικής τάξης, του κεφαλαίου, της πλουτοκρατίας κι άλλα τέτοια κουφά. Εκτός πραγματικότητας.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν «εγκληματίες». Που αν ξεσηκωθούν θα κλάσει μαλλί η «Χρυσή Αυγή». Άσε ότι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε κάποτε η πρώτη φασιστική, χιτλεροναζιστική οργάνωση σαν οργανωμένοι βαζέλοι. Λοιπόν.

Την σκαπουλάρανε προχθές με τον ΟΦΗ. Τα κατάφερε η ομαδούλα να πάρει το τρίποντο. Το πράμα δεν ελέγχεται, όμως. Οργανωμένοι και ανοργάνωτοι, μιλημένοι και παρασυρμένοι, εκεί που έχει φθάσει η δουλειά, ένα τσαφ στο γήπεδο είναι αρκετό…

Φοβερά πράγματα. Οι αεκτζήδες βρίσκονται στον παράδεισο, αν είναι δυνατόν, μήνα μέλιτος κάνουν στην Γ΄ εθνική, και οι ολυμπιακοί τους βλέπεις παγωμένους, μόλις επέστρεψαν από το βόρειο πόλο. Και οι παναθηναϊκοί;

Οι φουκαράδες οι παναθηναϊκοί δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Ακριβώς. Έφθασαν εκεί που έφθασαν, σ’ ένα καζάνι μέσα με τις άλλες ομαδούλες, και δεν τούς κάθεται κάποιος Μελισσανίδης. Τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Στην κόψη της λάμας.