ΣΑΒΒΙΔΗ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Αλβανός, άσχετο αν είναι ποδοσφαιριστής ή, κομμωτής, έκανε μια απρέπεια. Προκάλεσε εθνικά, όχι ποδοσφαιρικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά. Το έκανε παρ’ ότι ζει μόνιμα στην Ελλάδα, και λειτουργεί εδώ σαν επαγγελματίας. Τι τον κάνεις; Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Εργκους Κάτσε. Εδώ σε θέλω.

Είναι υπόθεση του λαού του ΠΑΟΚ. Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Επιτέλους! Για να λέμε, όπως λένε, ότι υπάρχει λαός. Της Ελλάδος λαός, του ΠΑΟΚ του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής, της Θρησκείας. Όλα αυτά τα κόλπα έχουν λαό. Όχι πολίτες, πιστούς, ψηφοφόρους, φορολογούμενους. Λαός, ρε.

Ο λαός του ΠΑΟΚ, ρε, να αποφασίσει για τον Κάτσε. Όχι ο Ιβάν Σαββίδης και ο Χουμπ Στέφενς. Ποιοι είναι αυτοί; Δεν εκφράζουν τον λαό του ΠΑΟΚ.

Ποιος Κάτσε; Ουδείς σοβαρός ασχολείται με τον κάποιον Κάτσε. Η περίπτωση του, το «παράπτωμα» του απλά μας δίνει την ευκαιρία της κριτικής. Και η κριτική δεν γίνεται για τον κάποιον Κάτσε. Αυτό είναι ο ορισμός του λαϊκισμού. Είπαμε. Δεν μένει ο σχολιασμός στον κάποιον Κάτσε.

Είπε, λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης «Δώστε τη φανέλλα στον Αλβανό, δεν τρέχει τίποτα, που κυκλοφόρησε με μπλούζα και προπαγάνδιζε το UCK. Για εμάς είναι σα να διαφήμιζε την κοκακόλα και την αμίτα…».

Και στο φινάλε τι είναι ο ΠΑΟΚ, η εταιρεία ΠΑΟΚ, η ιδιοκτησία ΠΑΟΚ για να εκφράζει ηθική, πολιτισμό, αρχές, να έχει ευαισθησίες στα εθνικά θέματα; Είπαμε. Τον ΠΑΟΚ τον εκφράζει ο λαός του.

Ο λαός, λοιπόν, του ΠΑΟΚ θα αποφασίσει. Αν ανεχθεί τον Κάτσε γι’ αυτό που έκανε ή, θα τον καταδικάσει. Με αποδοκιμασίες. Να μην τον αφήνει σε χλωρό κλαρί. Να πέφτει το «ουουουου…» της αρκούδας όποτε βάζει το πόδι στη μπάλλα.

Θα τον τιμωρήσουμε με πρόστιμο, είπε ο Σαββίδης. Απαράδεκτο. Ποιος θα αποφασίσει την ποινή; Για το «αδίκημα» του Κάτσε αυτοδιορίζεται δικαστής και εισαγγελέας μαζύ ο ομογενής επιχειρηματίας. Προκλητικό. Περισσότερο προκλητικό από την πρόκληση Κάτσε.