Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

«Μας έχουν βάλει στο μάτι…» λένε δεξιά κι αριστερά οι κύκλοι και οι παράκυκλοι του ΠΑΟΚ, επειδή έπεσε η καμπάνα της καμπάνας. Επειδή η ΟΥΕΦΑ ξανατιμώρησε τον ΠΑΟΚ επειδή δεν πειθάρχησε στην αρχική του τιμωρία.

Τρεις αγωνιστικές χωρίς θεατές, του είπε κατ’αρχήν η ΟΥΕΦΑ του ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο δεν θα μπουν περισσότεροι από τόσοι. Ο τιμωρημένος ΠΑΟΚ, όμως, έπαιξε με περισσότερους θεατές, περισσότερα άτομα απ’όσα είχε δικαίωμα.

Ουδείς έχει βάλει στο μάτι τον ΠΑΟΚ. Πολύ περισσότερο η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία η οποία θέλει γεμάτα τα γήπεδα. Χάνει, κύριοι μαλάκες, δεν κερδίζει η ΟΥΕΦΑ όταν υποχρεώνεται να τιμωρεί ομάδες να παίζουν σε άδεια γήπεδα.

Όταν, λοιπόν, οι Ευρωπαίοι φθάνουν να σε τιμωρούν στην τιμωρία σου, να επεκτείνεται η ποινή σου σ’ένα ακόμα ματς, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ σαν ελληνική ομάδα είναι αδιόρθωτη. Όχι ότι σ’έχουν στο σημάδι.

Αλά Ελλάδα, λοιπόν, που ήταν σε «επιτήρηση» για να μην πέσει σε οριστική χρεοκοπία και ο ΠΑΟΚ. Του το είπε ξεκάθαρα η ΟΥΕΦΑ. Είσαι υπό παρακολούθηση μέχρι το 2015.

Ένα τελευταίο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια να κουνηθεί στην ΟΥΕΦΑ, η οποία στο φινάλε και θέλει να προστατεύει το προϊόν της και δεν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ, όσο η ελληνική ομάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αρχή.