ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ COCA COLA

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είδηση που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Υιός μεγαλοεπιχειρηματία, πραγματικού κολοσσού, θα μιλήσω και με όνομα, μη βιάζεσαι, έκανε πρόταση «συνεργασίας» στον Γιάννη Αλαφούζο, σχετικά με τον Παναθηναϊκό, βέβαια. Συνέβη μόλις προ εβδομάδων. 

Συγκεκριμένα πράγματα. Όσο μπορεί να είναι συγκεκριμένη μια, οικονομικού χαρακτήρα, «προσέγγιση», που στην πρώτη της φάση συνήθως είναι διερευνητική. Και από τις δυο πλευρές.
Ποια ακριβώς είναι η σκέψη του ενδιαφερόμενου, ο οποίος είναι ο υιός του κυπριακής καταγωγής Δαυίδ, του γνωστού, του πασίγνωστου της Τρία Έψιλον, της Κόκα Κόλα, κι όχι μόνον, από τους πλέον αξιοσέβαστους επιχειρηματίες, με αξιέπαινη, όπως όλοι συμφωνούν κοινωνική παρουσία, χωρίς ακρότητες κοσμικές.

Από την άλλη. Τι έχει στο μυαλό του ο Αλαφούζος; Κανείς δεν ξέρει. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν μιλάει. Με κανέναν. Δεν φανερώνει τους υπολογισμούς του. Πού την πάει τη βαλίτσα.

«Μ’ ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…» είπε στον Αλαφούζο ο υιός Δαυίδ, χωρίς να γίνει συγκεκριμένος. Τι θα πει «Μ’ ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός…» ; Να τον αγοράσει όλον. Να μπει μισακός. Να γίνει χορηγός, και στην συνέχεια βλέποντας και κάνοντας. Και μπαίνοντας, και μέχρι ποιου βαθμού, να αρχίσει να έχει λόγο;

Τι απάντησε ο Αλαφούζος;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός δεν πωλείται, η ΠΑΕ πωλείται