ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το γήπεδο της ΑΕΚ. Απ’εκεί ξεκινάς. Από το σπίτι σου. Από την ιδιοκτησία σου. Η πορεία του ανθρώπινου γένους σημαδεύτηκε από αυτό, την ιδιοκτησία, εγώ ο ίδιος τι κατέχω. Τι ανήκει στην κτήση μου. Ακόμα και ο γάμος, το κόλπο αυτό που εξελίχθηκε  σε θεσμό, οφείλει τη γέννησή του στην επιθυμία του ατόμου να έχει δική του γη.

Μόνο μέσω του γάμου, δηλαδή με την σύσταση της οικογένειας και απόκτησης τέκνων, θα διατηρείται η ιδιοκτησία στα ίδια χέρια.

Δεν έχεις δικό σου γήπεδο, είσαι άστεγος. Άμοιρος. Και γίνεσαι αναξιόπιστος. Αναξιοπρεπής. Ζήτουλας. Έχεις ιδιοκτησία, είσαι αξιόπιστος. Μιλάμε θεωρητικά, όχι ελληνικά. Στην Ελλάδα και ιδιοκτήτης να είσαι πιθανόν να έχεις συμπεριφορά ξευτύλα. Όπως να είσαι νοικοκύρης, άνθρωπος σωστός, και χωρίς ιδιοκτησία.

Φιλολογίες τέλος. Ο Μελισσανίδης είναι «κτίστης». Έχει κτίσει απίθανα πράγματα. Καμμία σχέση με μπίζνες κατασκευαστικές. Το δημιουργικό του πνεύμα το βγάζει σε υπέρτατο βαθμό όταν σηκώνει από το μηδέν μία Ι.Χ. κατασκευή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει τη δική του προσωπική σφραγίδα το γήπεδο της ΑΕΚ. Θα’ναι έκπληξη, όταν τελειώσει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, να υπάρχει άλλο καλύτερο στη Ευρώπη.