ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θα σου πει αύριο ο ΟΠΑΠ ότι είσαι εγκληματική οργάνωση και δεν σου δίνω λεφτά. Κι εσύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, θα βάλεις με το δίκηο σου τις φωνές. Αυτά είναι φασιστικά πράγματα, έχουμε συμβόλαιο, κύριοι του ΟΠΑΠ.

Και θα σου απαντήσουν από τον ΟΠΑΠ ότι δεν ισχύει κανένα συμβόλαιο, κι αυτοί θα έχουν δίκηο. Εκλεγμένοι είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν μπήκαν μόνοι τους, νταηλίκι στη Βουλή μέσα. Εκλεγμένοι, ξεκλεγμένοι είστε εγκληματική οργάνωση και σας φυλακώνουμε, σας καταργούμε, σας παίρνουμε ό,τι προνόμια έχει ένας βουλευτής.

Τι θα πει αύριο μία ΠΑΕ αν οι οπαδοί της μπουκάρουν στο γήπεδο, συγκρούονται με την αστυνομία, κτυπιούνται με οπαδούς άλλης ομάδας, άμα λάχει βγαίνουν και στομωμένες λάμες, καταστρέφουν καταστήματα, αυτοκίνητα; Τα γνωστά. Σε ρωτάω τι να πει μία ΠΑΕ για τέτοιους τσαμπουκάδες, μάλιστα όταν νταραβερίζεται με την αλητεία, με την εγκληματική οργάνωση της εξέδρας της;

Εδώ είμαστε. Θα δούμε έργα. Νέο κόλπο αυτό. Μέχρι τώρα η ΠΑΕ πλήρωνε πρόστιμα, έπαιζε σε γήπεδο με άδειες κερκίδες, διότι σαν εγκληματική οργάνωση οι «οργανωμένοι φίλαθλοι» έκαναν τους σαματάδες τους. Τώρα, μήπως κόβεται και η επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ. Για να μην κατηγορηθεί ο οργανισμός ότι αβαντάρει τις εγκληματικές οργανώσεις στο ποδόσφαιρο. Φοβερά πράγματα.