Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Να σου πω εγώ, ο πονηρός αποδυτηριάκιας, γιατί ο Νίκος Πατέρας στη δίκη για τα στημένα ματς, ήταν απόλυτος για την αθωότητα του κατηγορούμενου Μάκη Ψωμιάδη. Επειδή αν ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν βρώμικος θα το ήξερε οπωσδήποτε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Από πού και ως πού;

Δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη είναι ο αξιοπρεπής και καθωσπρέπει κύριος Γιάννης Ηρειώτης, καμμία σχέση με τους δικηγόρους της αθλητικής πιάτσας, Κοντοβαζαινίτης, Γρηγορίου κ.α. Ο άνθρωπος ασχολούνταν κυρίως με ναυτιλιακά θέματα.

Όταν ο κάθε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν να «δώσει» εκπροσώπους του στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, ο Βγενόπουλος π.χ. πρότεινε Λιβέρη, Λομβάρδου, ο δε Πατέρας τον δικηγόρο Ηρειώτη, ο οποίος πράγματι έγινε μέλος της διοίκησης στον πολυμετοχικό.

Άρα; Ένας άνθρωπος του Πατέρα, που ανέλαβε να υπερασπίσει τον Μάκη Ψωμιάδη, είναι αδύνατον να αφήσει εκτεθειμένο τον εφοπλιστή. Υποτίθεται ότι ο δικηγόρος γνωρίζει πολύ περισσότερα από τον καθέναν για τον πελάτη του. Αν, λοιπόν, δεν ήταν σίγουρος 100% ο δικηγόρος για την αθωότητα του Ψωμιάδη, θα απέτρεπε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να καταθέτει υπέρ του μεγαλομετόχου της Καβάλας.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Πατέρας «αθώωσε» τον Μάκη Ψωμιάδη