ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΕΣΗ ΗΘΙΚΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σενάρια επιστροφής στον Παναθηναϊκό του Γιώργου Καραγκούνη. Γιατί, όχι. Να έχουμε να διαβάζουμε. Πολύ καλά είναι τα σενάρια, όμως όταν έχουν κάποιο νόημα. Βγάζουν μία αλήθεια. Γράφουμε μόνο για να γράφουμε δεν λέει τίποτα.

Γιατί, λοιπόν, να μην επιστρέψει του χρόνου ο Καραγκούνης, όταν πια θα έχει πατήσει τα 38. Ο καθένας κυττάει την πάρτη του. Το μέλλον του. Δεν είναι κακό αυτό.

Να πάρει και το παιδί αυτά που του χρωστάνε, δεν είναι και λίγα, ούτε για χάρισμα, και την υπόσχεση ότι αφού παίξει λίγους μήνες θα του δοθεί μετά ένα πόστο στην ΠΑΕ. Στο φινάλε όχι να τον φέρουν πίσω στο τζάμπα.

Να πουλήσει, δηλαδή, η διοίκηση το παραμύθι της, την ικανότητά της ότι ξανάφερε τον Καραγκούνη, όλοι μαζύ, ενωμένοι και τα λοιπά, και ο Γιώργαρος να μην οφεληθεί; Δεν πάει έτσι.

Όπως και να το πεις η επιστροφή του τυπάρα λειτουργεί σαν ένεση ψυχολογική στον Παναθηναϊκό. Καμμία σημασία αν θα παίξει όσο παίζει μόνον κάποια δεκάλεπτα. Να μπαίνει αλλαγή, να φτύνει τη μπάλλα να γλυστράει καλύτερα και να ανεβάζει το ηθικό των συμπαικτών.