ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κατηγορούμενος ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα στημένα ματς και δηλώνει αθώος. Τι να έλεγε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που τον πήρε η μπάλλα μιας τόσο πρόχειρης , στην πραγματικότητα ανεύθυνης, πολιτικής επιχείρησης, ενάντια στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου.
 
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας, επίσης εφοπλιστής, δεν είναι κατηγορούμενος. Σαν μάρτυρας κατέθεσε Δεν ξέρω, δεν άκουσα, ο κατηγορούμενος Μάκης Ψωμιάδης είναι υπεράνω υποψίας.
 
Επίσης, ο γνωστός πολέμιος κάθε βρωμιάς στο ποδόσφαιρο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι παιδί του κατηχητικού.
 
Σημειώνω ότι τόσο ο Πατέρας, όσο και ο Κούγιας παρέλειψαν να αναφέρουν ότι ο Ψωμιάδης, υιός ιερωμένου, ήταν μέλος και εκκλησιαστικής χορωδίας.
 
Αυτή τη μαλακία δεν την κατάλαβα ποτέ. Να αποτελεί τεκμήριο αθωότητος για κάποιον επειδή είναι άνθρωπος της «εκκλησίας». Άσχετο με τον Μάκη.
 
Να είμαστε σοβαροί. Η δίκη είναι μία μπλόφα. Η αφέλεια είναι από το δικαστήριο να περιμένει κανείς κάθαρση και εξυγίανση κι άλλα τέτοια κλισέ πολυμεταχειρισμένα από τα κόμματα. Όταν, μάλιστα, κυριαρχεί ουσιαστικά η αδιαφορία στο χώρο να καθαρίσει η μπουγάδα.
 
Στημένη είναι η δίκη για τα στημένα. Όσοι, έτσι ή, αλλοιώς, εμπλέκονται στην υπόθεση των σικέ παιχνιδιών, έχουν στήσει τους δικαστές και εισαγγελείς. Πώς να βγάλουν απόφαση οι άνθρωποι; Πώς να στηρίξουν ποινές όταν οι μάρτυρες καταθέτουν αέρα κοπανιστό.

Διαβάστε ακόμα:

Το κορόϊδο κάνουν οι μεγαλοπρόεδροι ομάδων