ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΤΑ 2 ΜΟΥΣΙΑ ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Να, ένα προκλητικό στοίχημα. Ο Μήτρογλου θα σκοράρει απόψε και στην Πορτογαλία, ναι, όχι. Μέχρι που βαραίνει ακόμα το κουμάρι. Θα βάλει ένα κομμάτι, δυο, περισσότερα. Σηκώνει για στοίχημα, όταν ο άσχημος σε κάθε ματς σκοράρει, ενώ στο προηγούμενο, επίσης εκτός έδρας, παιχνίδι έγραψε τρία, με Άντερλεχτ.

Τον λέω άσχημο, διότι είναι πράγματι ασχημάντρας ο σκόρερ. Δεν θα τον πεις ωραίο. Και πέρα από την ασχήμια του, αυτή που του χάρισε η φύση, ο Κώστας βάζει στη φάτσα του και τη δική του ασχήμια. Ο τρόπος που «περιποιείται» το κεφάλι του, έτσι όπως το ξυρίζει, δεν καταφέρνει να αποπροσανατολίσει, να κοροϊδέψει την ασχήμια του, στα μάτια του άλλου. Τι θέλω να πω.

Έχεις ένα κουσούρι, μεγάλη μύτη, μικρά αυτιά, γουρλωμένα μάτια, φαλακρίζεις, στόμα πάπιας, ρουθούνια νέγρου, δέρμα χελώνας, τέλος πάντων κάτι άσχημο. Κάνεις κάτι να το κρύψεις.

Όταν είσαι άσχημος, γενικώς, αφήνεις μακρυά μαλλιά, γένεια, μούσι, ξυρίζεις το κεφάλι σου, φοράς γυαλιά, καβουράκι, οτιδήποτε για να αποσπάσεις την προσοχή του άλλου και να την επικεντρώσεις στο άλφα αξεσουάρ της φάτσας σου.

Ο Μήτρογλου τι κάνει; Έχει φτιάξει δυο μούσια, μυτερά. Ένα κανονικό στο πηγούνι του κι ένα άλλο πάνω από το μέτωπο. Μόνος του το σκέφθηκε, δεν ξέρεις. Ποιος να του το πρότεινε, ούτε αυτό το ξέρεις.

Για σκέψου. Να είσαι ένας σταρ των γηπέδων, ένας σκόρερ, να σε έχει μάθει όλη η Ευρώπη, κι εσύ να στέκεσαι στον καθρέπτη να σενιάρεις τα δυο μούσια σου.