ΕΑΝ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Μα, για τον Θεό τους, λέγονται αυτά τα πράγματα; Ότι ο Αλαφούζος στηρίζει τον Αναστασίου. Μιλάμε για πολύ τύφλα, ρε. Όταν λέγονται αυτά, όταν γράφονται, δεν θέλει και πολύ ο άλλος να πάθει κουρκουτίαση.

Μιλάμε πολύ σοβαρά. Το μυαλό θέλεις, δεν θέλεις κάνει προπόνηση. Μεγαλώνει, μικραίνει με βάση αυτά που ακούς. Που διαβάζεις. Όπως στο λέω. Κάνεις παρέα με μαλάκες, θα γίνεις μαλάκας. Δεν θα την αφήνεις τη σκέψη σου να προχωρήσει, να πετάξει, να δει κάτι άλλο.

Στηρίζει, λέει, τον Αναστασίου ο Αλαφούζος. Δηλαδή; Ασφαλώς υπονοούν ότι δεν τον διώχνει. Η δουλειά του προέδρου δεν είναι να διώχνει προπονητές. Αν συμβαίνει αυτό τότε δεν κάνει για πρόεδρος.

Η δουλειά του προέδρου είναι να κάνει σωστές επιλογές, και να τις στηρίζει. Αν ο Αλαφούζος δεν στηρίζει τον προπονητή, αν τον διώξει, τότε η γκέλα χρεώνεται στον πρόεδρο, όχι στον προπονητή.
Δεν έγινε το τράμπα έργο. Ο Αλαφούζος προσέλαβε τον Αναστασίου, όχι ο προπονητής τον πρόεδρο. Αν, λοιπόν, μάλιστα με απόφαση του προέδρου απολυθεί ο προπονητής τότε θα αποδειχθεί ότι σε μια ακόμα επιλογή ο Αλαφούζος απέτυχε.