ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΔΩΡΕΑΝ

Πηγή: INTIME
 

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος δεν πάει τους δημοσιογράφους. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι επαγγελματίες και λειτουργοί του τύπου δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Πιθανόν να μη ξέρει να εκτιμά ο κόσμος τη δουλειά των δημοσιογράφων, όπως και των πολιτικών, των δικηγόρων, των γιατρών.

Το τηλεφώνημα από έναν φίλο μου, γάβρο από κούνια, ήταν οργισμένο και χλευαστικό συνάμα. Για τους αθλητικούς συντάκτες που είχαν φαγωθεί με τον Μίτσελ. Ότι είναι λίγος, ότι είναι άχρηστος, άσχετος, ότι δεν θα κάνει παρέλαση.

«Δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι αν οι δημοσιογράφοι έχουν βγάλει συμπέρασμα» ήταν το καυστικό σχόλιο του φίλου. «Ισχύει ακριβώς το αντίθετο απ’ αυτό που υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι. Ανίκανο έλεγαν τον Μίτσελ, άρα είναι ικανός ο Ισπανός».

Και επειδή έγραφαν και ξαναέγραφαν και δεν είχαν κουραστεί να επαναλαμβάνουν ότι ο Μίτσελ δεν θα προλάβει την 28 Οκτωβρίου, ότι θα τον σουτάρει ο Μαρινάκης, συνεχίζει ο φίλος μου, θα περιμένω να κάνουν παρέλαση αυτοί, οι επικριτές του προπονητή. Να δεις ντομάτες και λεμόνια που θα φάνε. Αμάν πια, να γράφουν ό,τι θέλουν.

Τον διακόπτω. Μια παρατήρηση. Δύσκολα να βρεις δημοσιογράφο να γράψει υπέρ προπονητή όταν η ομάδα του δεν πάει καλά. Όπως να γράψει εναντίον εάν η ομάδα του προπονητή πάει καλά.

Συμφωνεί ο δικός μου, μ’ ένα επιπλέον σχόλιο. Με Μίτσελ, μου λέει, και αποτελέσματα παίρνουμε και μπάλλα βλέπουμε. Αυτοί που τον είχαν προγραμμένο τον Ισπανό, αν έχουν δημοσιογραφική συνείδηση, να αυτοκτονήσουν. Να κάνουν χαρακίρι και τα σπαθιά από εμένα, θα τους τα δώσω δωρεάν.