ΕΑΝ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ' ΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ

 

Κάνει ένα λάθος ο διαιτητής, όμως λάθος σε βάρος του Παναθηναϊκού. Δεν μιλάμε να δώσει ένα ανάποδο αράουτ, αλλά για χοντρό λάθος. Θα μπουκάρουν μέσα τα παληόπαιδα, ναι ή, όχι, σε ρωτάω.

Μόνον απίθανο δεν είναι να ξεφύγει μία φάση από το κοράκι, ακόμα και σε παιχνίδι τόσο κρίσιμο, όπως αυτό μεθαύριο στη Λεωφόρο. Συμβαίνουν τα φαλτσοσφυρίγματα, σκόπιμα κι όχι.

Άσε τι θα πουν οι καθηγητές της διαιτησίας. Υπάρχει και η άποψη των αληταράδων. Το πώς βλέπει μία φάση η εξέδρα. Το πώς θέλει να την «κρίνει».

Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάνει τη γκέλα ο διαιτητής, ξανά μανά ρωτάω, θα το διακόψουν το ντέρμπυ οι μαστουρωμένοι χούλιγκαν, οι οποίοι πριν ακόμα αρχίσει το ματς θα τραγουδάνε εν χορώ ότι γαμ… ο θρύλος και ο Πειραιάς, ο Μαρινάκης και όλα τα αποθαμένα του Ολυμπιακού;

Τίποτα δεν αποκλείεται. Όλα είναι μέσα, λέει ο αποδυτηριάκιας. Όλα παίζονται. Ακόμα και να μη βρουν την ευκαιρία, ακόμα και να μην τους δοθεί η «δικαιολογία», αυτοί που θα έχουν πάρει την εντολή να ορμήσουν, θα την κάνουν τη ζημιά.

Δεν υπάρχουν «αυθόρμητες» εκδηλώσεις. Ό,τι είναι να γίνει, αν τελικώς γίνει, θα είναι προετοιμασμένο. Όπως την άλλη φορά στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Στόχος του όχλου και οι πολυμετοχικοί