Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ;

 

Θα πάρει τα μέτρα του, δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, για να προλάβει τις προβοκάτσιες στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Αποκλείει, λοιπόν, και σ’αυτό μας βρίσκει σύμφωνους, κάθε περίπτωση ακραίων εκτρόπων που θα εκδηλωθούν «αυθορμήτως».
 
Τα έχουμε πει αυτά. Τις περισσότερες φορές τα επεισόδια προκαλούνται σκόπιμα από σεσημασμένους στην πιάτσα εμπρηστές. Όχι από πρωτάρηδες.
 
Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ποιο «μήνυμα» έφτασε στα αυτιά του Αλαφούζου και δικαιολογημένα τον ανησυχεί, ώστε να στήσει «περιφρούρηση» κι άλλα παρόμοια μέτρα προστασίας που συνηθίζουν κομματικές και ακτιβιστικές οργανώσεις.
 
Ουδείς θα ισχυριστεί ότι κάτι ψιθύρισε στον Αλαφούζο η κυρία που μαντεύει τα άστρα στην εκπομπή της Μενεγάκη και του Λιάγκα. Ούτε ότι ο άνθρωπος πετάχθηκε στο κρεββάτι του διότι το είδε στον ύπνο του. Λέμε για το προβοκατόρικο σχέδιο δράσης, με τους κατσαπλιάδες έτοιμους για το ντου, όπως έχουν ξανακάνει, στον αγωνιστικό χώρο.
 
Ποιος, ποιοι, λοιπόν, έχουν ειδοποιήσει τον Αλαφούζο να πάρει πρόσθετα μέτρα; Ίσως επειδή οι οργανωμένοι της θύρας 13 δηλώνουν αδυναμία να κρατήσουν τα μπόσικα στην περίπτωση των απειλούμενων θερμών επεισοδίων.