Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΕΝΟΙΩΘΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Είσαι τερματοφύλακας και γίνεσαι ο ήρωας της ομάδας σου στο ματς με την Άντερλεχτ. Συμβαίνει. Γιατί; Επειδή είσαι τερματοφύλακας, δηλαδή μέλος μίας ενδεκάδας που μπορεί να παίξει μπάλλα, μπορεί να αντεπιτεθεί, μπορεί να σκοράρει.

Να, λοιπόν, γιατί ο Ρομπέρτο έκανε το παιχνίδι της ζωής του εκτός έδρας στο 3-0 του Ολυμπιακού με την καλύτερη Άντερλεχτ, η οποία είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες, άσε το πέναλτυ που έχασε.

Είπαμε. Συμβαίνει. Ο τερματοφύλακας να είναι, όπως είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας, στο ματς του Βελγίου, ο πολυτιμώτερος παίκτης του Ολυμπιακού, περισσότερο και από τον Μήτρογλου που είχε σκοράρει τρεις φορές.

Ε, αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη με την Μπενφίκα είναι ασυνήθιστο. Για να μην σου πω ότι δεν συμβαίνει. Να είσαι τερματοφύλακας ομάδας ανύπαρκτης. Μπροστά σου να είναι συμπαίκτες που δεν αποτελούν ομάδα. Που δεν παίζουν μπάλλα. Που έχουν σηκώσει τα χέρια υψηλά.

Μόνο όποιος μπορεί να μπει στη θέση του Ρομπέρτο, να βλέπει ότι η ομάδα του έχει παραδώσει το πνεύμα, θα αντιληφθεί πόσα χρωστάει ο Ολυμπιακός στον τερματοφύλακα για τους τρεις πόντους.
 
Διαβάστε επίσης:

Ψευτογκόμενος ο Ολυμπιακός τα’χε χαμένα