Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ» ΤΗΝ ORIGINAL;

Πηγή: INTIME
 

Στο γήπεδο της ΑΕΚ, με την επωνυμία «Αγιά Σοφιά» θα υπάρχουν 30 θύρες, όμως χωρίς αρίθμηση. Ξεχάστε τα αυτά, Θ.1, Θ.4, Θ.12 κ.λ.π. Όπως το γήπεδο έτσι και κάθε θύρα θα επωνομαστεί με μια περιοχή των χαμένων πατρίδων. Να υπενθυμίζει την Ελλάδα της Μικράς Ασίας. Έφεσος, Μίλητος, Αϊβαλί, κ.λ.π.

Εξαίρεση η Θύρα 21. Και μόνον αυτό επιβεβαιώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο τη δύναμη όχι των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά των ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ φιλάθλων. Την δύναμη, δηλαδή, που έχουν όχι οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά η ΟΡΓΑΝΩΣΗ των συνδεσμιτών.

Ο Μελισσανίδης, βέβαια, με την απόφαση να ονοματιστεί μια Πύλη εισόδου του νέου γηπέδου με την επωνυμία «21» θα μάς πει ότι τιμάει τους φιλάθλους της ΑΕΚ, κυρίως τους ανώνυμους, όχι τους επώνυμους και τους «οργανωμένους».

Στην πραγματικότητα η ύπαρξη Θ.21 στο νέο γήπεδο περιποιεί τιμή στους οριτζιναλιστές της ΑΕΚ και αναγνωρίζει το έργο τους. Ποιο είναι αυτό το έργο τους, όμως;

Αν, τελικώς, ο Μελισσανίδης, επιμείνει στη επωνομασία της «21» σε μια θύρα, τότε η ΠΑΕ θα πρέπει να «υιοθετήσει», όπως συμβαίνει στην Ευρώπη, τους οργανωμένους οπαδούς της. Θα το δεχθεί αυτό η Ορίτζιναλ;

Θα συνεχίσω αναπόφευκτα.

Διαβάστε επίσης:

Οργανωμένοι φίλαθλοι, όχι και εξωκοινοβουλευτικοί