ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Σαμαρά και Στουρνάρα θυμίζουν οι κύριοι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας από το καλοκαίρι του 2012. Η ΠΑΕ θα έχει πλεόνασμα σε τέσσερα χρόνια. Γιατί, όχι.

Παρέλαβαν ταμείον μείον 48 εκ. ευρώ και ήδη έχουν μειώσει τη ζημιά στα 28 εκ. Πολύ μεγάλη επιτυχία, αν πράγματι έτσι είναι τα πράγματα, όπως τα εμφανίζουν. Καθαρίζουν τη μπουγάδα μέχρι το 2017.

Τι θέλω να πω. Η εικόνα στα οικονομικά μιας εταιρείας, μιας επιχείρησης δεν έχει μόνο μια ανάγνωση. Ανάλογα. Με τα ίδια δεδομένα, με τα ίδια στοιχεία μπορείς να τα βλέπεις αισιόδοξα, όπως και μαύρα.

Εγώ θα σταθώ στα 48, όχι στα 28. Άσε τα 28 που χρωστάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, από τα οποία τα μισά, πάντα σύμφωνα μ’ όσα υποστηρίζει η Συμμαχία, είναι διακανονισμένα, και τα άλλα 14 υπό διαπραγμάτευση. Με τα 48 εκ. τι έγινε;

Κάτι έγινε, ρε. Πήγε στον πόλεμο ο Παναθηναϊκός; Τον λήστεψαν με τανκ και πυραύλους. Τι ακριβώς συνέβη και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι και το χρέος έφθασε στα 48 εκ. μέχρι το 2012.

Πως το ακούει κανείς ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία πήρε ένα λευκό χαρτί και ξεκινάει από την αρχή, χωρίς να επιρρίπτει ευθύνες σε κανέναν. Τι είδους δεσμεύσεις ανομολόγητες υπάρχουν; Μήπως θαρρούν πώς προστατεύουν το καλό όνομα του Παναθηναϊκού.

Θα μου πεις, ότι το ίδιο κάνει και ο Μελισσανίδης. Κάποιοι ξεπάτωσαν την ΑΕΚ και δεν τρέχει κάστανο. Κυττάμε μπροστά. Χωρίς να αλληθωρίσουμε.