ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-0 ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Ο ΠΑΟΚ και το αφεντικό του κορόιδεψαν τον κόσμο, και περισσότερο τον Ολυμπιακό, που πήρε στα σοβαρά την απειλή του Ιβάν ότι η ομάδα του θα κατέβει να κάνει πόλεμο στο Καραϊσκάκη. Τόσο πολύ τσίμπησε ο Ολυμπιακός που τα έδωσε όλα και πήρε μεγάλη και εύκολη νίκη με 4-0. Μόνον.

Απέναντι σ’έναν αντίπαλο που πολεμούσε χωρίς όπλα και πυρομαχικά ο Ολυμπιακός ελέγχεται αγωνιστικά όχι τόσο διότι πέτυχε μόνον τέσσερα γκολ, όσο γιατί δεν έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες. Καλός, πολύ καλός ο Ολυμπιακός, όμως η διαφορά του από τον ΠΑΟΚ ήταν τέτοια που θα περίμενε κανείς να αποτυπωθεί με περισσότερες φάσεις στην εστία του ΠΑΟΚ.

Χάρηκα τον Campell. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ολοφάνερα δείχνει ότι έμαθε μπάλλα σε κολέγιο κι όχι σε νυχτερινό σχολείο. Σωστά ποδοσφαιρικά γράμματα έχει διδαχθεί από την πρώτη δημοτικού. Άσε το πάθος του. Αυτός, ο Κάμπελ εξέφραζε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο τη θέληση του Ολυμπιακού να κερδίσει.

Η απογοήτευση από τον άκεφο Στέφενς και την ομάδα του. Η χειρώτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ απ’αυτές που έπαιξαν στο Καραϊσκάκη. Χειρώτερος ο ΠΑΟΚ και από τον Ολυμπιακό στο 1-0 επί της Μπενφίκα.