Ο ΤΙΓΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Πηγή: INTIME
 

Πρόσεξε φάση, που ουδείς τη συνέλαβε. Το 2005, πάλι με τον Νίκο Ευαγγελάτο στα μικρόφωνα του πάνελ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζει σε ειδική εκδήλωση τις μακέτες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα αρχιτέκτονα Αγιοστρατίτη.

Φοβερά πράγματα. Μια απόλυτη ολοκληρωμένη δουλειά και πολύ προχωρημένη ήταν το σχέδιο του νέου γηπέδου, που από τότε είχε πάρει την ονομασία «Αγιά Σοφιά».

Οι αεκτζήδες, όμως, στη συνέχεια, στη συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ ψήφισαν για νέο πρόεδρο όχι τον τίγρη αλλά τον παληό μπασκετμπωλίστα Ζούπα, διακεκριμένο ιατρό, ο οποίος σα διοίκηση διακρίθηκε στο εξαφανιζόλ.

Θα μου πείς χάθηκαν οκτώ χρόνια στην υπόθεση Νέο Γήπεδο της ΑΕΚ. Εγώ θα σου πω κάτι άλλο. Πόσο τρέχει, πόσο καλπάζει η εποχή μας. Δηλαδή;

Καμμία σχέση ο σχεδιασμός και η αισθητική του νέου γηπέδου 2013 σε σύγκριση με το «νέο» του 2005. Μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και η τεχνολογία, με την οποία φτιάχνεις θαύματα.

Την έδωσε τη δουλειά στον αρχιτέκτονα Κυρατσού ο Μελισσανίδης αφού πρώτα τον δοκίμασε στο δικό του νέο σπίτι. Όποιος επισκέφθηκε το νέο σπίτι του Μελισσανίδη, κάπου ανάμεσα σε Βάρη και Βάρκιζα, λέει ότι βρέθηκε σε ανάκτορο μεγιστάνα, ακραίας πολυτέλειας.

Άσε. Ο Μελισσανίδης θα νοιώθει πιο όμορφα στο γήπεδο της ΑΕΚ, παρά στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μελισσανίδης έχει χαζέψει με του «διεθνείς» αεκτζήδες