Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΤΣΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ

Πηγή: INTIME
 

Δεν είναι μόνος του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (στη φωτό με το θείο του Θανάση). Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υπάρχει συμπαίκτης. Επειδή τα χρήματα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι πολλά. Κατά πρώτον, για να καλυφθούν τα χρέη, κοντά στα 45εκ. κατά δήλωσιν Αλαφούζου. Και κατά δεύτερον, για να δαπανηθούν όσα πρέπει ώστε ο Παναθηναϊκός να καταστεί πάλι ομάδα κορυφής, ικανή να διεκδικήσει τίτλους.

Εντύπωση προκαλεί ότι δεν έγινε με τον δέοντα τρόπο η γνωστοποίηση της «κίνησης» Γιαννακόπουλου. Θα περίμενε κανείς να έχει ενημερωθεί σχετικά η διοίκηση της ΠΑΕ. Γι’αυτό στο σχόλιο του ο Αλαφούζος δεν απέφυγε τις «μπηκτές».

Και, βέβαια, η «κίνηση Γιαννακόπουλου» να εμφανιζόταν σε ειδική εκδήλωση κι έτσι να μάθαινε ο κόσμος το ευχάριστο. Όχι οι δημοσιογράφοι να τρέχουν πίσω από τον Γιαννακόπουλο στο γήπεδο του μπάσκετ.

Αυτονόητο ότι είναι καθαρά επιχειρηματικό το όλο εγχείρημα από πλευράς Γιαννακόπουλου και του συμπαίκτη του. Μήπως ο υποψήφιος επενδυτής, αν γνωρίσει την πραγματικότητα της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, απογοητευθεί και κάνει πίσω;

Υπ’όψιν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι αδειοδοτημένος. Και με τις σημερινές συνθήκες είναι απαγορευτική η συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα, εκτός όλων των άλλων, έχει αγοραστεί αθλητικό κέντρο, το Απήλιον, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί.

Διαβάστε επίσης:

Η μπούκα Γιαννακόπουλου αρχίζει να ξεθολώνει